sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BOMBA SOYLU ÝDDÝASI: ÝSTÝFA EDÝP YENÝ PARTÝYLE SEÇÝMLERE HAZIRLANACAK

  •  17 Temmuz 2024 Çarþamba 11:44

Eski Ýçiþleri Bakaný ve AK Parti Ýstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’nun istifa etmeye hazýrlandýðý, sine-i millete döneceði ve önümüzdeki dönemde yeni bir partiyle, yeni bir güç odaðý olarak seçimlere hazýrlanacaðý iddia edildi.

Eski Ýçiþleri Bakaný ve AK Parti Ýstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun istifa etmeye hazýrlandýðý, sine-i millete döneceði ve önümüzdeki dönemde yeni bir partiyle, yeni bir güç odaðý olarak seçimlere hazýrlanacaðý iddia edildi. MHP'deki oy kaybý, ÝYÝ Parti'deki istifalarýn ardýndan kendisine yeni bir merkez yaratmaya çalýþtýðý öne sürülen Soylu'nun bu hamlesinin "Ben de buradayým, beni yok sayamazsýnýz" mesajýný içerdiðini düþünenlerin sayýsý da azýmsanacak boyutta deðil.

 

Eski Ýçiþleri Bakaný Süleyman Soylu ile ilgili son dönemde ortaya atýlan iddialar gündemdeki sýcaklýðýný korurken Ankara kulislerinde konuþulan yeni bir geliþme büyük ses getirdi.

"YENÝ BÝR PARTÝYLE SEÇÝMLERE HAZIRLANACAK"

Ak Parti'nin Ýstanbul Milletvekili olan Soylu'nun istifa etmeye hazýrlandýðý, sine-i millete döneceði ve önümüzdeki dönemde yeni bir partiyle seçimlere hazýrlanacaðý öne sürüldü.

AK Parti'nin geleceðinde kendisine yer göremeyen Soylu'nun MHP'deki oy kaybý, ÝYÝ Parti'de art arda gelen istifalarýn ardýndan bu alandaki boþluðu doldurmaya, kendisine yeni bir merkez yaratmaya çalýþtýðýný iddia eden Gazete Pencere yazarý Nuray Babacan, "Erken seçim olasýlýklarý da hesaba katýldýðýnda milliyetçi oylara talip olmak mantýksýz gelmiyor" dedi.

ÝSTÝFA ÝÇÝN TBMM'DEN ONAY ÇIKMASI GEREKÝYOR

Soylu'nun dokunulmazlýðýnýn kaldýrýlmasý hem de milletvekilliðinden istifasýnýn kabul edilmesi için TBMM Genel Kurulu'nun onayý gerektiði için bu çýkýþlarýn yalnýzca "Ben de buradayým, beni yok sayamazsýnýz" mesajý içerdiðini düþünenlerin sayýsý da azýmsanmayacak kadar fazla.

 

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.