sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

APARTMANIN GÝRÝÞ KAPISINA ÖRÜLEN DUVAR ÞAÞKINLIÐA NEDEN OLDU

  •  9 Temmuz 2024 Salý 11:57

Mersin’de bir apartmanýn giriþ kapýsýna müteahhit tarafýndan duvar örülünce, bina sakinleri þaþkýnlýk yaþadý. Bina sakinleriyle davalýk olan müteahhidin gerçek kapýnýn binanýn diðer tarafýnda olduðu gerekçesiyle kullanýlan giriþi iptal edip, diðer taraftan kapý açtýðý anlaþýldý.

Mersin’de bir apartmanýn giriþ kapýsýna müteahhit tarafýndan duvar örülünce, bina sakinleri þaþkýnlýk yaþadý. Bina sakinleriyle davalýk olan müteahhidin gerçek kapýnýn binanýn diðer tarafýnda olduðu gerekçesiyle kullanýlan giriþi iptal edip, diðer taraftan kapý açtýðý anlaþýldý.

 

Alýnan bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesi Tozkoparan Mahallesi’ndeki Sadýk Çiftçi Apartmaný’nda yaþayan sosyal medya fenomeni Özcan Baþoðul ve bina sakinleri, müteahhidin ortak kullaným alanýný daireye dönüþtürüp kiraya vermesi üzerine süreci mahkemeye taþýdý. Süreç devam ederken, evlerine gelen bazý bina sakinleri giriþ kapýsýna duvar örüldüðünü gördü. Beklenmedik bu durum karþýsýnda bir süre þaþkýnlýk yaþayan bina sakinleri diðer taraftan açýlan kapýdan binaya gireceklerini öðrendi.

 

 

 

"Komedi videolarý çektiðimiz için inanmayýp þaka yaptýðýmýzý düþünenler oldu"

 

Bina sakinlerinden Baþoðul, hasta ziyareti için bir süreliðine þehir dýþýna gittiðini, evine döndüðünde ise binanýn giriþ kapýsýna duvar örülmüþ olduðunu söyledi. Yaþadýðý kýsa süreli þaþkýnlýðýn ardýndan binanýn çevresini dolaþtýðýnda arka tarafta baþka bir kapý açýldýðýný fark ettiðini ifade eden Baþoðlu, "Binamýzýn giriþine geldiðimizde duvar örüldüðünü gördük. Bu konuda þaþkýnýz. Ýnanmayanlar oldu. Hatta ne alaka dediler. Çünkü biz komedi videolarý çektiðimiz için inanmayýp þaka yaptýðýmýzý düþünenler oldu. Lakin durum gerçek ve müteahhit binanýn arka tarafýna bir giriþ yaptýðýný, binanýn artýk giriþinin buradan olduðunu söyledi. 28. Maddeden ortak kullaným alaný ve müteahhitliðin iptali ile ilgili mahkemeye verdiðimiz süreçten sonra yaþadýðýmýz sýkýntýlar bunlar. Burada yaþlýlar var, çocuklarýmýz var. Yani bu yapýlan merdiven oldukça tehlikeli ve hiçbir tutunacak tarafý yok. Buradan aþaðý düþecek insanýn olasý bir facia yaþamamasý iþten bile deðil" þeklinde konuþtu.

 

Eve geldiklerinde binanýn kapýsýna örülmüþ duvar ile karþýlaþtýðýný belirten bina sakinlerinden Fatih Dinç de, "Bir gün akþam üzeri eve geldiðimizde binamýzýn kapýsýnýn olmadýðýný gördük. Kapýnýn yerine maalesef duvar örmüþler. Bizim müteahhit ile bu noktaya gelmemizin sebebi; binamýzýn ortak kullaným alanýný gasp ederek daireye çevirmesi" dedi.

 

 

 

Olayý anlatan komik video çektiler

 

Bu arada sosyal medyada komik videolar paylaþan Baþoðul ve babasý, yaþadýklarý olayý anlatan bir video çekti. Sosyal medya hesabýndan yayýnlanan videoda, olay esprili þekilde anlatýlýyor.

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
DOÐU AKDENÝZ’DE HAVA SICAKLIKLARI 6 ÝLA 12 DERECE AZALACAK
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
MERSÝN SPOR KULÜBÜ, LÝGDEKÝ ÝKÝNCÝ GALÝBÝYETÝNÝ ALDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.