sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

"HASTAYIM" DÝYE YALVARAN TÜRK’E BÝLE ACIMADILAR

  •  2 Temmuz 2024 Salý 08:54

Türkiye’nin terörden temizlediði Suriye’nin kuzeyinde, provokatörler sahaya indi. Direklerden Türk bayraklarýný indiren, Türkiye’den gelen týrlarý ateþe veren ve Türk plakalý araçlara zarar veren provokatörler, ortalýðý savaþ alanýna çevirdi.

Türkiye'nin terörden temizlediði Suriye'nin kuzeyinde, provokatörler sahaya indi. Direklerden Türk bayraklarýný indiren, Türkiye'den gelen týrlarý ateþe veren ve Türk plakalý araçlara zarar veren provokatörler, ortalýðý savaþ alanýna çevirdi. Gaziantep plakalý bir minibüsün önünü de kesen þahýslar, aracý kullanýlamaz hale getirdi. Saldýrganlar, Türk þoförün "Vallahi hastayým" sözlerine de aldýrýþ etmeyerek linç etmeye çalýþtý.
Suriye'nin kuzeyinde, Mehmetçik tarafýndan terörden temizlenen bölgelerde ortalýk karýþtý. Dün gece Kayseri'de yaþanan olaylar sonrasý Suriye'de provokatif þahýslar sokaklara indi.

TÜRK ÞOFÖRÜN "VALLAHÝ HASTAYIM" SÖZLERÝNE BÝLE ACIMADILAR
Türkiye'ye ait sýnýr kapýsýna doðru seyir halinde olan Gaziantep plakalý bir minibüsün önü, Suriye'de provokatif grup tarafýndan kesildi. Minibüse taþ ve sopalarla saldýran grup, Türk þoförün "Vallahi hastayým" sözlerine bile merhamet etmedi.

Sosyal medyada dolaþýma giren infiale yol açan görüntülere iliþkin olarak ise henüz resmi kurumlardan bir açýklama gelmedi. Minibüsteki þoför ve yolcunun akýbeti de henüz bilinmiyor.

Paylaþ :
EMEKLÝLER HÝÇ ZAM ALMAYABÝLÝR!
AKDENÝZ’DE PARKLAR YENÝLENÝYOR
MERSÝN’ÝN TARÝHÝ VE TURÝSTLÝK YERLERÝNÝ SANAL GERÇEKLÝK GÖZLÜÐÜYLE KEÞFEDÝYORLAR
AVUSTURYA’YI 2-1 YENEN TÜRKÝYE, 2024’TE ÇEYREK FÝNALDE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.