sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE ÝKÝ OTOBÜS KAFA KAFAYA ÇARPIÞTI! 2 ÖLÜ, 35 YARALI

  •  29 Haziran 2024 Cumartesi 16:03

Mersin istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karþý þeride geçen otobüs, yine iþçilerin bulunduðu baþka bir otobüs ile uzman çavuþlarýn olduðu otomobile çarparak devrildi.

Mersin istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karþý þeride geçen otobüs, yine iþçilerin bulunduðu baþka bir otobüs ile uzman çavuþlarýn olduðu otomobile çarparak devrildi. 1'i uzman çavuþ 2 kiþinin yaþamýný yitirdiði kaza aný güvenlik kameralarý tarafýndan saniye saniye kaydedildi.

 

Mersin'in Silifke ilçesinde Akkuyu NGS'nin iþçilerini taþýyan otobüsün, karþý þeride geçip yine iþçilerin bulunduðu baþka bir otobüs ile uzman çavuþlarýn olduðu otomobile çarpmasý sonucu meydana gelen kazada 2 kiþi hayatýný kaybetti, 35 kiþi yaralandý. Kaza anýna ait güvenlik kamerasý görüntüleri ortaya çýktý.

OTOBÜS KARÞI ÞERÝDE GEÇTÝ

Kaza, Mersin-Antalya D-400 karayolunda Silifke Ýlçesi Iþýklý Mahallesi sýnýrlarýnda meydana geldi. Alýnan bilgiye göre, Akkuyu NGS'nin iþçilerini taþýyan Ý.K. (65) idaresindeki 06 EEP 718 plakalý otobüs, Mersin istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karþý þeride geçti.

UZMAN ÇAVUÞUN ACI SONU

Karþý þeride geçen otobüs, yine Akkuyu NGS'de görevli olan Uzman Çavuþ Y.D'nin kullandýðý 27 R 2950 plakalý otomobil ile iþçilerin olduðu H.Y. yönetimindeki 31 AIM 470 plakalý otobüse çarptý. Kazada otomobilde bulunan Uzman Çavuþ Barýþ Gülçiçek ile otobüste yer alan Ismaýlova Ncmannoba'da hayatýný kaybetti, 35 kiþi ise yaralandý. Olay yerine saðlýk, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralýlar olay yerine sevk edilen ambulanslarla ilçe devlet hastanesi ile Silifke'de bulunan özel hastanelere kaldýrýldý.

KAMERA GÖRÜNTÜLERÝ DEHÞETE DÜÞÜRDÜ

Öte yandan, kaza anýna ait güvenlik kamerasý da ortaya çýktý. Görüntüler de otobüsün karþý þeride geçip, önce otobüse ardýndan da otomobile çarptýðý anlar yer aldý.

 

Paylaþ :
ÖZEL: 25 LÝRANIN ALTINDAKÝ ASGARÝ ÜCRETÝ ASLA KABUL ETMÝYORUZ
CARETTA CARETTALAR MERSÝN KUMSALLARINA YUMURTA BIRAKMAYA BAÞLADI
MERSÝN’DE DENÝZ VE GÜNEÞ FESTÝVALI TAMAMLANDI
SON ANLAR NEFES KESTÝ! A MÝLLÝ TAKIMIMIZ, EURO 2024’TE SON 16’DA

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.