sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SON ANLAR NEFES KESTÝ! A MÝLLÝ TAKIMIMIZ, EURO 2024’TE SON 16’DA

  •  27 Haziran 2024 Perþembe 09:01

2024 Avrupa Futbol Þampiyonasý F Grubu son maçýnda 10 kiþi kalan Çekya’yý 2-1 maðlup eden Türkiye, grubunu ikinci sýrada tamamlayarak adýný son 16’ya yazdýrdý. Ay-yýldýzlýlar, bu turda Avusturya ile çeyrek finale yükselmek için mücadele edecek.

2024 Avrupa Futbol Þampiyonasý F Grubu son maçýnda 10 kiþi kalan Çekya'yý 2-1 maðlup eden Türkiye, grubunu ikinci sýrada tamamlayarak adýný son 16'ya yazdýrdý. Ay-yýldýzlýlar, bu turda Avusturya ile çeyrek finale yükselmek için mücadele edecek.

 

2024 Avrupa Futbol Þampiyonasý F Grubu 3. ve son maçýnda Çekya ile Türkiye karþý karþýya geldi. Hamburg'taki Volkspark Stadyumu'nda oynanan müsabakayý 2-1 A Milli Takýmýmýz kazandý.

ÇEKYA KIZARDI

Çekya'da Antonin Barak, 11. ve 20 dakikalarda yaptýðý fauller sonrasýnda ikinci sarý karttan kýrmýzý kart gördü ve takýmýný 10 kiþi býraktý. Barak, Avrupa Þampiyonasý tarihinde bir maçta en erken kýrmýzý kart gören oyuncu oldu. (19:28)

GOLÜMÜZÜ KAPTAN ATTI

Karþýlaþmanýn ilk yarýsý golsüz tamamlanýrken ay-yýldýzlýlarýmýzýn golünü 51. dakika Ýsmail Yüksek'in pasýnda düzgün bir vuruþla topu aðlara gönderen Hakan Çalhanoðlu kaydetti.

ÇEKYA'NIN GOLÜ TARTIÞMA YARATTI

Müsabakaya 10 kiþi devam eden Çekya, 66. dakikada Tomas Soucek'in golüyle skoru eþitledi. Milli futbolcular, bu golün öncesinde ceza sahasýnda kaleci Mert Günok'a yapýlan müdahale sonrasý faul itirazda bulunsa da Rumen hakem Istvan Kovacs, VAR incelemesinin ardýndan orta noktayý gösterdi.

HAKAN ÇALHANOÐLU CEZALI DURUMA DÜÞTÜ

Millilerde kaptan Hakan Çalhanoðlu, 66. dakikada yenilen gol sonrasý kaleci Mert'e faul yapýldýðý yönünde hakeme itirazda bulundu. Ýtirazlarý sonrasýnda sarý kart gören Hakan, böylelikle cezalý duruma düþtü. 30 yaþýndaki futbolcu, A Milli Takým'ýn son 16 turundaki Avusturya maçýnda forma giyemeyecek.

CENK TOSUN FÝÞÝ ÇEKTÝ

Milliler, sonradan oyuna giren golcümüz Cenk Tosun'un 90+4. dakikada attýðý golle sahadan 2-1 galip ayrýldý.

SON 16'YA KALDIK

Türkiye, Çekya karþýsýnda aldýðý galibiyetle F Grubu'nu 6 puanla Portekiz'in ardýndan ikinci sýrada tamamlayarak adýný son 16'ya yazdýrmayý baþardý. 1 puanda kalan Çekya ise turnuvaya veda etti.

RAKÝBÝMÝZ AVUSTURYA

Milliler, F Grubu'nu ikinci bitirerek 2024 Avrupa Futbol Þampiyonasý'nda son 16 takým arasýna kalan Türkiye, bu turda D Grubu'nun lideri Avusturya ile kozlarýný paylaþacak.

SON MAÇLARIN ARDINDAN F GRUBU PUAN DURUMU

1- Portekiz: 6 puan

2- Türkiye: 6 puan

3- Gürcistan: 4 puan

4- Çekya: 1 puan

Paylaþ :
EN DÜÞÜK EMEKLÝ MAAÞI NE KADAR OLACAK? ÝÞTE ÜZERÝNDE DURULAN 4 FORMÜL
CARETTA CARETTALAR MERSÝN KUMSALLARINA YUMURTA BIRAKMAYA BAÞLADI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
SON ANLAR NEFES KESTÝ! A MÝLLÝ TAKIMIMIZ, EURO 2024’TE SON 16’DA

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.