sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BEÞÝKTAÞ’IN YENÝ TRANSFERÝ RAFA SÝLVA, ÝSTANBUL’DA

  •  26 Haziran 2024 Çarþamba 08:19

Beþiktaþ’ýn transfer görüþmelerine baþlandýðýný Kamuyu Aydýnlatma Platformu’na (KAP) duyurduðu 31 yaþýndaki Portekizli futbolcu Rafa Silva, özel uçakla Ýstanbul’a geldi.

Beþiktaþ’ýn transfer görüþmelerine baþlandýðýný Kamuyu Aydýnlatma Platformu’na (KAP) duyurduðu 31 yaþýndaki Portekizli futbolcu Rafa Silva, özel uçakla Ýstanbul’a geldi.

 

Beþiktaþ’ýn transfer görüþmelerine baþladýðý 31 yaþýndaki futbolcu Rafa Silva transfer görüþmelerini yürütmek için Ýstanbul’a geldi. Beþiktaþ Ýkinci Baþkaný Hüseyin Yücel ve Beþiktaþ Futbol Þubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Basýn Sözcüsü Feyyaz Uçar ile birlikte özel uçakla gelen Portekizli futbolcu, Atatürk Havalimaný Genel Havacýlýk terminaline iniþ yaptý. Basýn mensuplarýna açýklamalarda bulunan Silva, kendisini karþýlamaya gelen Beþiktaþlý taraftarlara teþekkür ederek, “Burada olmak benim için önemli. Sayýn baþkan yardýmcýmýza çok teþekkür ediyorum, bana güvendi. Taraftarlarýmýzla birlikte zaferler kazanmak için buradayým” ifadelerini kullandý.

Hüseyin Yücel: “Bu günler kötü, daha güzel günlerimiz olacak”

Beþiktaþ Ýkinci Baþkaný Hüseyin Yücel, hayýrlý bir transfer olmasýný dileyerek, “Bu günler, daha kötü günlerimiz. Daha güzel günlerimiz olacak. Burada daha çok buluþacaðýz” diye konuþtu.

Beþiktaþ Futbol Þubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Basýn Sözcüsü Feyyaz Uçar ise Silva transferiyle ilgili, “Uzun süredir süren görüþmelerden sonra Rafa Silva’yý getirdik. Bizzat Hüseyin baþkanýmýz kendisi alýp getirdi. Kendisine hoþ geldin diyoruz” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
EN DÜÞÜK EMEKLÝ MAAÞI NE KADAR OLACAK? ÝÞTE ÜZERÝNDE DURULAN 4 FORMÜL
CARETTA CARETTALAR MERSÝN KUMSALLARINA YUMURTA BIRAKMAYA BAÞLADI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
SON ANLAR NEFES KESTÝ! A MÝLLÝ TAKIMIMIZ, EURO 2024’TE SON 16’DA

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.