sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ERDOÐAN’IN ÝMZASIYLA 5 ÝSÝM GÖREVDEN ALINDI!

  •  7 Haziran 2024 Cuma 08:24

Devlet Denetleme Kurulu (DDK) Baþkaný Yunus Arýncý görevden alýndý. Yerine ise Salih Tanrýkulu atandý.

Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn imzasýyla yayýmlanan kararla Devlet Denetleme Kurulu Baþkaný Yunus Arýncý görevden alýndý ve yerine Salih Tanrýkulu atandý. Ayrýca, Uþak, Düzce, Tunceli ve Þýrnak Ýl Milli Eðitim Müdürleri de görevden alýndý ve yerlerine yeni isimler atandý.

 

Cumhurbaþkanlýðý tarafýndan yapýlan atama kararlarý Resmi Gazete'de yayýmlandý. Karar ile birlikte Devlet Denetleme Kurulu (DDK) Baþkaný Yunus Arýncý görevden alýndý. Yerine ise Salih Tanrýkulu atandý.

BAÞKANLIÐA TANRIKULU ATANDI

Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn imzasýyla yayýmlan karar ile birlikte 3 sayýlý Cumhurbaþkanlýðý Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri ile 5 sayýlý Cumhurbaþkanlýðý Kararnamesinin 10'uncu maddesi gereðince Devlet Denetleme Kurulu Baþkaný Yunus Arýncý görevden alýndý. Boþalan baþkanlýða ise Devlet Denetleme Kurulu Üyesi Salih Tanrýkulu atandý.

 

4 ÝLÝN MÝLLÝ EÐÝTÝM MÜDÜRLERÝ GÖREVDEN ALINDI

Yine karara göre Uþak Ýl Milli Eðitim Müdürü Bülent Þahin, Düzce Ýl Milli Eðitim Müdürü Tamer Kýrbaç, Tunceli Ýl Milli Eðitim Müdürü Gürsel Ekmekci ve Þýrnak Ýl Milli Eðitim Müdürü Nazan Þener görevden alýndý. Görevden alýnýn isimlerin yerine ise Uþak Ýl Milli Eðitim Müdürlüðüne Halil Yücel, Düzce Uþak Ýl Milli Eðitim Müdürlüðüne Emrullah Aydýn, Tunceli Uþak Ýl Milli Eðitim Müdürlüðüne Fethi Ateþ, Sinop Uþak Ýl Milli Eðitim Müdürlüðüne ise Osman Cebeci atandý.

Paylaþ :
DÜNYACA ÜNLÜ BANKADAN TÜRKÝYE ÝÇÝN TAHMÝN: ENFLASYON YÜZDE 40’A GERÝLEYECEK
YENÝ MR CÝHAZI ÝLE RANDEVU SÜRELERÝ KISALACAK
MERSÝN’ÝN TARÝHÝ VE TURÝSTLÝK YERLERÝNÝ SANAL GERÇEKLÝK GÖZLÜÐÜYLE KEÞFEDÝYORLAR
ACUN’DAN, FERDÝ KADIOÐLU ÝTÝRAFI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.