sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÞAMPÝYON OLAN MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ, KUPASINI ALDI

  •  3 Haziran 2024 Pazartesi 08:37

Türkiye Basketbol Ligi play-off finalinde Sigortam Net’i yenerek þampiyon olan Mersin Büyükþehir Belediyesi kupasýný aldý.

Türkiye Basketbol Ligi play-off finalinde Sigortam Net’i yenerek þampiyon olan Mersin Büyükþehir Belediyesi (KSK) kupasýný aldý.

 

Play-off final serisinde Edip Buran Spor Salonu’ndaki mücadelede Sigortam Net’i 83-72 yenerek, seride durumu 3-1’e taþýyan MSK, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ne yükseldi. Þampiyon olan MSK için kupa töreni düzenlendi.

 

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyesi Alper Arýkoðlu ve TBF Genel Sekreteri Serhan Antalyalý, MSK’lý basketbolculara madalyalarýný verdi. Kupayý kaldýran oyuncular, þampiyonluk sevincini tribündeki taraftarlarla paylaþtý.

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, sahaya inerek teknik heyet ve oyuncularý kutladý, þampiyonluk sevinci yaþayan basketbolcularla fotoðraf çektirdi.

 

Mersin Büyükþehir Belediyesi’nin yarýn 18.30’da Özgecan Aslan Barýþ Meydaný’nda þampiyonluk kutlamasý yapacaðý bildirildi.

Paylaþ :
EN DÜÞÜK EMEKLÝ MAAÞI NE KADAR OLACAK? ÝÞTE ÜZERÝNDE DURULAN 4 FORMÜL
TARSUS’TA KÖY YOLLARI YENÝLENÝYOR
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
BEÞÝKTAÞ’IN YENÝ TRANSFERÝ RAFA SÝLVA, ÝSTANBUL’DA

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.