sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MSK’DA, ÞAMPÝYONLUK UMUTLARI MERSÝN’E KALDI

  •  27 Mayýs 2024 Pazartesi 17:46

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) play-off final serisinde Sigortam Net ile deplasmanda mücadele eden Mersin Büyükþehir Belediyesi Spor Kulübü’nde (MSK), þampiyonluk umutlarý Mersin’e kaldý.

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) play-off final serisinde Sigortam Net ile deplasmanda mücadele eden Mersin Büyükþehir Belediyesi Spor Kulübü’nde (MSK), þampiyonluk umutlarý Mersin’e kaldý. Final mücadelesinde deplasmanda oynadýðý ilk maçý kazanan MSK, ikinci maçýnda kaybedince seride durum 1-1 oldu. MSK, þampiyonluk umutlarýný sahasýnda oynayacaðý maçlara býraktý.

 

Normal sezonu 3. sýrada tamamlayarak play-off’a kalan Mersin temsilcisi, çeyrek final maçlarýnda Gölbaþý Belediyesi TED Ankara Kolejliler’i, yarý final maçlarýnda ise Gaziantep Basketbol’u geçerek finale yükseldi. Play-off finalinin ilk maçýnda Sigortam Net ile deplasmanda karþýlaþan MSK, mücadeleyi 86-66’lýk skorla kazandý. Bu sonuçla seride 1-0 öne geçerek þampiyonluða bir adým daha yaklaþan MSK, serinin ikinci maçýnda ise rakibi karþýsýnda 104-85’lik skorla maðlup oldu. Seride durum 1-1’e taþýnýrken, MSK, sahasýnda yapacaðý karþýlaþmada taraftar desteðini de alarak hedefine ulaþmak istiyor.

 

MSK, seride 3 galibiyete ulaþan takýmýn þampiyon olacaðý play-off final serisinde Sigortam Net ile üçüncü maçýný 30 Mayýs Perþembe günü saat 18.30’da, dördüncü maçýný ise 1 Haziran Cumartesi günü 19.00’da Edip Buran Spor Salonu’nda oynayacak.

Paylaþ :
EN DÜÞÜK EMEKLÝ MAAÞI NE KADAR OLACAK? ÝÞTE ÜZERÝNDE DURULAN 4 FORMÜL
TARSUS’TA KÖY YOLLARI YENÝLENÝYOR
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
BEÞÝKTAÞ’IN YENÝ TRANSFERÝ RAFA SÝLVA, ÝSTANBUL’DA

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.