sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK: "HER KESÝMDEN OY ALACAÐIM, ÇÜNKÜ HERKESÝN BELEDÝYE BAÞKANI OLDUM"

  •  10 Þubat 2024 Cumartesi 09:02

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, 31 Mart 2024 tarihinde yapýlacak yerel seçimlerde, Mersin’de toplumun her kesiminden, hatta farklý siyasi görüþteki vatandaþlardan da oy alacaðýnýn altýný çizerek, “Akdeniz’de yaþayan Alevi’sinden Sünni’sine, Kürt’ünden Türkü’ne, en soldaki kardeþimden en saðdaki kardeþime kadar herkesin oyuna talibim.

Hepsinden de oy alacaðýma inanýyorum. Çünkü Gültak, göreve geldiði ilk günden beri sadece partisinin deðil herkesin belediye baþkaný oldu” dedi.

Akdeniz Belediye Meclisi Þubat Ayý 2. Birleþim 1. Oturumu, Belediye Baþkaný Mustafa Gültak baþkanlýðýnda gerçekleþtirildi. Toplantýda, ilçeye baðlý bazý yerleþim birimlerine iliþkin kadastro güncelleme çalýþmalarý için ’Kadastro Bilirkiþileri Hakkýndaki Yönetmelik’ hükümlerine göre her mahalle için 6 kiþinin bilirkiþi olarak belirlenmesine iliþkin teklif oybirliði ile kabul edildi. Mecliste, Akdeniz Opera ve Bale Kulübü Derneðinin gerçekleþtireceði ’7’nci Ulusal Oda Müziði Yarýþmasý’na KDV dâhil 30 bin TL katký saðlanmasý da yine oybirliði ile meclisten geçti.

 

Paylaþ :
DÜNYACA ÜNLÜ BANKADAN TÜRKÝYE ÝÇÝN TAHMÝN: ENFLASYON YÜZDE 40’A GERÝLEYECEK
YENÝ MR CÝHAZI ÝLE RANDEVU SÜRELERÝ KISALACAK
MERSÝN’ÝN TARÝHÝ VE TURÝSTLÝK YERLERÝNÝ SANAL GERÇEKLÝK GÖZLÜÐÜYLE KEÞFEDÝYORLAR
ACUN’DAN, FERDÝ KADIOÐLU ÝTÝRAFI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.