sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝ VEZNELERÝ HAFTA SONU AÇIK OLACAK

  •  26 Mayýs 2022 Perþembe 13:51

Toroslar Belediyesi; emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ilk taksitini yatýrmak isteyen mükellefler için belediye veznelerini bu hafta sonu açýk tutacak.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, emlak ve iþ yerlerine ait çevre temizlik ile ilan, reklam vergilerinin 2022 yýlý ilk taksit ödemeleri 31 Mayýs 2022 Salý günü sona erecek. Toroslar Belediyesinin ana hizmet binasýndaki tahsilat veznesi; vatandaþlarýn vergi ödemelerini rahat ve hýzlý bir þekilde yapabilmeleri için 28 Mayýs Cumartesi ve 29 Mayýs Pazar günü 09.00-16.00 saatleri arasýnda hizmet verecek.

Online ödeme kolaylýðý

Mükellefler, vergi ödemelerini veznelerden nakit veya kredi kartýyla yapabilecekleri gibi Toroslar Belediyesinin www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden T.C. kimlik numarasýný girerek online olarak da gerçekleþtirebilecek.

Vatandaþlarýn herhangi bir maðduriyet yaþamamalarý için ödemelerini son güne býrakmamalarýný isteyen belediye yetkilileri, veznelerde yoðunluk oluþmamasý amacýyla 31 Mayýs 2022 Salý günü sona erecek olan emlak, ÇTV ve ilan, reklam vergileri için tahsilat veznelerini bu hafta sonu açýk bulunduracaklarýný bildirdi.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.