sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

DENETÝMLÝ SERBESTLÝK YÜKÜMLÜLERÝ ÝÇÝN ’SOSYAL MARKET’ AÇILDI

  •  20 Ocak 2022 Perþembe 10:47

Mersin Cumhuriyet Baþsavcýlýðý Denetimli Serbestlik Müdürlüðü yükümlülerinin gýda, giyecek ve benzeri ihtiyaçlarýnýn karþýlanmasý için Müdürlük Hizmet Binasý içerisinde oluþturulan sosyal marketin açýlýþ Cumhuriyet Baþsavcýsý Tolgahan Öztoprak’ýn katýmýyla yapýldý.

Mersin Cumhuriyet Baþsavcýlýðý Denetimli Serbestlik Müdürlüðü yükümlülerinin gýda, giyecek ve benzeri ihtiyaçlarýnýn karþýlanmasý için Müdürlük Hizmet Binasý içerisinde oluþturulan sosyal marketin açýlýþ Cumhuriyet Baþsavcýsý Tolgahan Öztoprak'ýn katýmýyla yapýldý.

Mersin Cumhuriyet Baþsavcýlýðý Koruma Kurulu Baþkanlýðý toplantýsýnda, maddi durumu yetersiz olan denetimli serbestlik yükümlülerinin, yeniden topluma kazandýrýlmalarýnda önemli yer teþkil edebileceði düþünülen temel ihtiyaçlarýndan bir kýsmýnýn karþýlanabilmesi için çalýþma baþlatýlmasý kararý alýndý. Alýnan karar doðrultusunda, Mersin Denetimli Serbestlik Müdürlüðü'nde sosyal Market oluþturdu. Oluþturulan markette, kamu kurum kuruluþlarý ile sivil toplum örgütlerinin yýl içerisinde yapacaklarý katkýlarla gelen giyecek, ayakkabý, kuru gýda, kýrtasiye ve benzeri malzemeler, maddi durumu yetersiz olan yükümlülere ulaþtýrýlmasý saðlanacak.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.