sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE BELEDÝYELER ORTAK TEMÝZLÝK ÇALIÞMASI GERÇEKLEÞTÝRDÝ

  •  25 Ocak 2021 Pazartesi 09:02

Mersin Büyükþehir Belediyesi ile Mezitli Belediyesinin, temiz bir Mersin için bir kez daha ele ele vererek, Eski Mezitli Mahallesi’nde vatandaþlarýn yoðun olarak kullandýðý caddelerde kapsamlý bir temizlik çalýþmasý gerçekleþtirdikleri bildirildi.

Mersin Büyükþehir Belediyesi ile Mezitli Belediyesinin, temiz bir Mersin için bir kez daha ele ele vererek, Eski Mezitli Mahallesi'nde vatandaþlarýn yoðun olarak kullandýðý caddelerde kapsamlý bir temizlik çalýþmasý gerçekleþtirdikleri bildirildi.

Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, temizlik ekipleri, Mezitli Mezarlýðýnýn da yer aldýðý ve insan sirkülasyonunun yoðun olduðu 18. ve 32. caddelerde çalýþma yürüttü. Arazöz ile caddeler yýkandý, süpürge araçlarýyla sokaklar süpürüldü.

Büyükþehir Belediyesinin, Mezitli Belediyesi ile gerçekleþtirdiði ortak temizlik çalýþmasý sayesinde vatandaþlar, hafta baþýnda tertemiz sokaklar ve caddelerle karþýlaþacak. Büyükþehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baþkanlýðý ekipleri ile Mezitli Belediyesinin temizlik ekiplerinden oluþan kadýn ve erkek personeller el ele vererek caddeleri yýkadý, sokaklarý süpürdü. Mezitli Mezarlýðýnýn bulunduðu bölgedeki kaldýrýmlar temizlendi, yaprak üfleme makinesiyle birikintiler kaldýrýldý.

“Baþkanlarýmýz Mersin'e deðer katýyorlar, teþekkür ederim”

Mersin Büyükþehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Ali Doðaner, gerçekleþtirilen özverili temizlik çalýþmasýndan dolayý teþekkür ederek, “Özveriyle çalýþtýklarý için kendilerine çok teþekkür ediyorum. Baþkanlarýmýz Mersin'e deðer katýyorlar, teþekkür ederim” dedi.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.