sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN VALÝSÝ PEHLÝVAN: "ÝLÝMÝZ AYNI ZAMANDA BÝR SPOR KENTÝDÝR"

  •  30 Mart 2024 Cumartesi 12:11

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Erdemli Atýþ Poligonu’nda düzenlenen Ateþli Silahlar Türkiye Þampiyonasý ve Para Atýcýlýk Tüm Dallar Türkiye Þampiyonasý ödül törenine katýldý.

Vali Pehlivan, içerisinde bulunduklarý tesisin Türkiye’de bir numara, Avrupa’da da sayýlý tesisler arasýnda yer aldýðýný belirtti. Tesisin 2013 yýlýnda Akdeniz Oyunlarý vesilesiyle yapýldýðýný ve bugüne kadar da birçok etkinliðe ev sahipliði yaptýðýný ifade eden Pehlivan, "Bundan sonra da hem ulusal, hem de uluslararasý çok daha fazla etkinliðe ev sahipliði yapmak istiyoruz" dedi.

Mersin’in, Akdeniz Bölgesi’nde gerek ekonomik, gerek sosyal, gerekse sporun yaný sýra birçok alanda yürütülen faaliyetlerle yýldýzýnýn giderek daha da parladýðýný vurgulayan Pehlivan, þöyle konuþtu:

"Her alanda pek çok giriþim ve yatýrýmýn olduðu ilimizde gerçekleþtirilen faaliyetlerin sayýsý giderek artmaktadýr. Bir yaný tarým, bir yaný sanayi, bir yaný lojistik ve ticaret, bir yaný turizm olan ilimiz ayný zamanda bir spor kentidir. Çünkü altyapýmýz güçlü. Özellikle Akdeniz Oyunlarý, tesislerimizin yenilenmesine ve yeni tesislerin yapýlmasýna vesile olmuþtur. Cumhurbaþkanýmýzýn ’sporu tabana yayýyoruz’ anlayýþý doðrultusunda Gençlik ve Spor Bakanlýðýmýz adýmlarýný atýyor. 81 vilayette bütün ilçelerde spor tesisleri yapýlýyor. Altyapý giderek güçleniyor. Ýlimiz de bu alandaki yatýrýmlardan ziyadesiyle faydalanýyor."

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.