sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

  •  2 Mayýs 2024 Perþembe 10:24

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Play-off’da mücadele eden Mersin Büyükþehir Belediye Spor Kulübü (MSK) Play-off çeyrek final ikinci maçýndan da galibiyetle ayrýlarak yarý finale yükseldi.

Gölbaþý Belediyesi TED Ankara Kolejliler’le yeniden karþýlaþan ve 68-79 yenen MSK ekibi, zorlu bir maçtan galibiyetle ayrýlarak, final yolunda yeni bir adým attý.

Ankara Gölbaþý Spor Salonu’nda yapýlan maçta Gölbaþý Belediyesi TED Ankara Kolejliler’e ilk çeyrekte 9-5, ilk yarýda 25-24, üçüncü çeyrekte ise 49-45 yenilen Carettalar, son pediyotta öne geçmesini bildi. Oldukça çekiþmeli geçen maçý kazanan MSK ekibi, taraftarýna galibiyet sevincini yeniden yaþattý.

Baþantrenör Can Sevim, maç sonrasý yaptýðý deðerlendirmede, “Zor bir maç oldu. Öncelikle Gölbaþý TED Ankara Koleji’ni tebrik ediyorum. Gerçekten belki de en sert serilerden birisi oldu. Ýki takým da birbirine savunma anlamýnda çok iyi durdurmayý baþardý. Biz ama hücumu özellikle son periyotta bulduðumuz sayýlarla çözmeyi baþardýk. Sonunda da iþte kazanacaðýmýz noktaya geldik. Hedeflerimizden birisi buydu tabii ki. 2-0 bu turu geçmek istiyorduk. Bunu baþardýk. Þimdi yarý finaldeki rakibimizi bekleyeceðiz. Karþýmýzdaki seride bir eþitlik durumu var. Oradan gelen rakibimiz kimse ona göre hazýrlýklarýmýza devam edip yarý finali de geçip finale gideceðiz. Sonrasýnda þampiyon olup lige çýkacaðýz” dedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.