sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YOLUNU KESTÝÐÝ ADAMA KURÞUN YAÐDIRDI: CÝNAYET ANI KAMERADA

  •  12 Kasým 2022 Cumartesi 10:06

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kiþi, yolunu kestiði yeðeninin kocasýný silahla öldürdü. Cinayet aný kameraya yansýrken, kaçan zanlý 3 dakikada yakalandý.

Olay Reþadiye Mahallesi Ali Menteþoðlu Caddesi üzerinde bulunan Makam kavþaðýnda meydana geldi. Alýnan bilgiye göre, H.B. (63) adlý kiþi gece saatlerinde, bisikleti ile gelen Þavký Yiðit'in (62) yolunu kesti. Daha önceden kavgalý olan H.B. ile Þavký Yiðit tartýþmaya baþladý. Tartýþmanýn kavgaya dönüþmesi üzerine Þavký Yiðit üzerinde bulundurduðu býçaðý H.B.'ye salladý. Bir süre kovalamaca yaþayan ikiliden H.B. üzerindeki tabancayla Þavký Yiðit'e ateþ etmeye baþladý. 5 kurþundan 2'si boynuna isabet eden Yiðit çöp konteynerine dayanarak yere yýkýldý. Olayýn duyulmasý üzerine çok sayýda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Yaralý Þavký Yiðit kaldýrýldýðý hastanede tüm müdahalelere raðmen kurtarýlamadý.

Þüpheli H.B. ise olay yerinden yaklaþýk 1 kilometre uzaklýkta 3 dakika içinde suç aletiyle birlikte polis ekipleri tarafýndan yakalandý.

H.B.'nin, yeðeniyle evli olan Þavký Yiðit'i yeðenine devamlý hakaret ettiðinden dolayý öldürdüðünü iddia ettiði öðrenildi.

Cinayetle ilgili soruþturma devam ediyor.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.