sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÞEHÝT ANNESÝ OÐLUNU ASKER SELAMI ÝLE UÐURLADI

  •  4 Kasým 2022 Cuma 16:10

Özel Kuvvetler Komutanlýðýnda paraþüt eðitimi sýrasýnda kaza geçirerek þehit olan Astsubay Kýdemli Çavuþ Özkan Demir, memleketi Mersin’de son yolculuðuna uðurlandý. Þehidin eþi Hanife Demir henüz bir yýl önce evlendiði kocasýna tabutuna sarýlarak veda ederken, annesi Aysel Demir ise oðlunu asker selamý ile uðurladý.

Dün birliðinde paraþüt eðitimi sýrasýnda kaza geçirerek þehit olan Hava Piyade Astsubay Kýdemli Çavuþ Özkan Demir (26) için bugün Muðdat Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutaný Tuðamiral Fuat Gedik, milletvekilleri, ilçe belediye baþkanlarý, il protokolü, askeri personel ile baba Sami ve anne Aysel Demir ile eþi Hanife Demir ve yakýnlarý katýldý. Yakýnlarýnýn, þehidin Türk bayraðýna sarýlý tabutuna sarýlarak uzun süre gözyaþý döktüðü törende, cenaze namazýný Ýl Müftüsü Aydýn Yýðman kýldýrdý. Namaz sonrasý yapýlan duanýn ardýndan askerler omzunda þehidin tabutu, cami avlusundan top arabasýna kadar taþýndý.

Top arabasýnda bir süre askeri bando eþliðinde taþýnan þehidin tabutuna sarýlan anne Aysel Demir, evladýnýn ardýndan "Bugün çocuðumun düðünü, vatana feda olsun" diye aðýt yaktý. 1 yýl önce evlendiði öðrenilen Özkan Demir'in cenazesi, daha sonra Mersin Þehir Mezarlýðýndaki þehitliðe götürülürken, anne Aysel Demir oðlunu asker selamýyla uðurladý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.