sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN GÜLTAK, MUAY THAÝ SPORCULARININ HEYECANINA ORTAK OLDU

  •  11 Ekim 2022 Salý 09:26

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Akdeniz Belediyesinin de destekçileri arasýnda olduðu ’Fikri Arýcan 2. Fight Night Muay Thai Uluslararasý Dövüþ Organizasyonu’na katýlarak sporcularýn kupa ve madalya heyecanýna ortak oldu.

Edip Buran Spor Salonu'ndaki organizasyonda ringe çýkan sporculara baþarýlar dileyen Gültak, göreve geldikleri günden itibaren spora ve sporcuya büyük önem verdiklerinin altýný çizdi, Akdeniz'e onlarca yeni tesis kazandýrýrken, mevcut tesisleri de yenileyip sporcularýn ve sporsever vatandaþlarýn hizmetine açtýklarýný ifade etti. Baþkan Yardýmcýsý Onur Eryýlmaz Gümüþtok'un da katýldýðý etkinlikte Baþkan Gültak, uluslararasý organizasyon nedeniyle Milli Sporcu Fikri Arýcan'a, müsabakalara katýlan Muay Thai sporcularý ve sporseverlere teþekkür etti.

“Akdeniz, artýk sporla anýlýyor”

Yakýn geçmiþte istenmeyen olaylarla gündeme gelen Akdeniz'in, bugün festivallerle kültür, sanat ve sporla anýldýðýnýn altýný çizen Gültak, “Gençlik ve Spor Bakanlýðýmýzýn destekleri ve Spor Toto Teþkilatýnýn katkýlarýyla bugüne kadar olmayan birçok spor tesisini Akdeniz'de hayata geçirdik, ilçemize ve vatandaþlarýmýza kazandýrdýk. Ayrýca birçok milli sporcumuzu da kulübümüz bünyesine katarak Avrupa ve dünya þampiyonluklarý elde ettik. Akdeniz artýk kardeþlikle, muhabbetle, sevgiyle, sporla, gençlerimiz ve kadýnlarýmýzla çok daha farklý kulvarlara girdi. Akdeniz'de deðiþim ve dönüþüm devam edecek. Organizasyonda emeði geçen herkese teþekkür ediyor, ringe çýkacak sporcularýmýza ve hakemlere baþarýlar diliyorum” dedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.