sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

DÜNYA KUPASI, AMPUTE FUTBOL MÝLLÝ TAKIMI’NIN ELLERÝNDE YÜKSELDÝ

  •  10 Ekim 2022 Pazartesi 09:11

Ampute Futbol Milli Takýmý, 2022 Ampute Futbol Dünya Kupasý finalinde Angola’yý 4-1 maðlup ederek þampiyonluða ulaþýrken, ay-yýldýzlýlar kupayý Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan’ýn elinden aldý.

Türkiye'nin ev sahipliðinde düzenlenen 2022 Ampute Futbol Dünya Kupasý finali Nef Stadyumu'nda yapýldý. Yaklaþýk 15 bin Türk taraftar tribünlerde yerini alýrken, karþýlaþmayý Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan da takip etti. Kýyasýya mücadeleye sahne olan maçýn ikinci yarýsýnda milliler üst üste bulduðu gollerle sahadan 4-1 galip ayrýlarak þampiyonluðunu ilan etti. Mücadelenin bitiþ düdüðüyle birlikte futbolcular ve teknik heyet þampiyonluk sevincini tribünlerle paylaþtý. Dünya Kupasý'nda 3. Olan Özbekistan ve 4. olan Haiti ödüllerini Gençlik ve Spor Bakaný Mehmet Muharrem Kasapoðlu, Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca ve Türkiye Futbol Federasyonu Baþkaný Mehmet Büyükekþi'nin de yer aldýðý protokol tarafýndan aldý. Turnuvanýn en iyi oyuncusu seçilen Ömer Güleryüz'e ödülünü Bakan Kasapoðlu verdi.

Kupayý Cumhurbaþkaný Erdoðan takdim etti

Final maçýný izlemek için stadyuma gelen Cumhurbaþkaný Erdoðan, Ampute Futbol Milli Takýmý'ný tek tek tebrik ederken, þampiyonluk kupasýný ay-yýldýzlýlara takdim etti. Kupayý kaldýran futbolcular, büyük sevinç yaþarken, tribünler de yoðun alkýþla destek verdi.

 

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.