sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

HAT USTASI ÇALIÞKAN, ’SON NOKTA’ ESERÝNÝ BAÞKAN SEÇER’E HEDÝYE ETTÝ

  •  22 Eylül 2022 Perþembe 14:38

Hattat, gazeteci, ressam Etem Çalýþkan, Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer’i ziyaret ederek, ‘Son Nokta’ adlý eserini hediye etti.

Baþkan Seçer, 'Son Nokta” eserini kendisine armaðan eden Çalýþkan'a teþekkür ederek, “Ben de bu güzel eseri evde odama asacaðým. Hiç unutmayacaðým. Hep sizi anacaðým” dedi. Baþkan Seçer, ayrýca öðrencilerin usta sanatçý Çalýþkan'ýn sergisini gezmeleri için bir çalýþma baþlatacaklarýný da belirterek, “Öðrencilerin okullardan gelip sergiyi gezmelerini istiyorum. Çocuklarýmýz gelsin bu kültürü, sanatý, sanatçýyý görsün. Üstadýn sergisini anlatacaðýz” dedi.

Önceki gün gezdiði sergiye de dikkat çeken Baþkan Seçer, sergide çok güzel eserlerin yer aldýðýný söyledi. Baþkan Seçer, “Milli Eðitim Müdürlüðü ile özellikle süratle temasa geçelim. Mutlaka oraya resim öðretmenlerinin eþliðinde, öðrencileri okullardan getirmelerini istiyorum. Sergiyi gezsinler. Çok güzel bir organizasyon yapalým. Her gün çocuklarýmýz gelsin, orada bir þeyler de ikram edelim. Çocuklarýmýz gelsin bu kültürü, sanatý, sanatçýyý görsün. Bugün çok deðerli bir sergi bu. Üstadýn sergisi. Bunu anlatacaðýz çocuklara. 10 günün dolu dolu olmasýný istiyorum” ifadelerini kullandý.

“Kültür ve sanatýn size çok ihtiyacý var”

Etem Çalýþkan da “Kültür ve sanatýn size çok ihtiyacý var. Belediye baþkanlarýna ihtiyacý var. Siz onun belki fazlasýný da yapýyorsunuz. ‘Son Nokta'yý lütfen kabul buyurursanýz, bendenizin size naçiz bir armaðanýdýr. Ben onu o duygularla yaptým zaten. Buraya gelirken yaptým. Dünün tarihini de koydum ve ‘Ben' dedim, ‘Götüreceðim bunu Baþkana armaðan edeceðim” diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
FAYANS YÜKLÜ TIR YANDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.