sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS’TA "KÖY ÞENLÝKLERÝ"

  •  21 Eylül 2022 Çarþamba 11:35

Mersin Büyükþehir Belediyesinin kýrsalda bulunan yerleþim yerlerine renk kattýðý “Köy Bizim Þenlik Bizim” programlarý tüm hýzýyla sürüyor.

Yaz aylarý boyunca özellikle yüksek rakýmlý bölgelerde bulunan mahallelerde gerçekleþen þenlik programý, bu kez Tarsus'un ovada yer alan mahallelerinden Günyurdu'nun Atgirmez mevkiinde düzenlendi. Genelde tarým iþçisi olarak çalýþan ailelerin oluþturduðu yerleþim yeri olan Atgirmez'de gerçekleþen “Köy Bizim Þenlik Bizim” programý, renkli görüntülere sahne oldu. Muhtarlýk binasý yanýnda yer alan pazar yerinde yapýlan þenliðe, onlarca çocuk ve ailesi katýlým gösterdi.

Gezi otobüsü turu ve kortej yürüyüþüyle baþlayan, dans atölyesinden çömlek atölyesine, sosis balon þovdan geleneksel oyunlara, orta oyunundan Hacivat-Karagöz gösterimine, resim atölyesinden yüz boyamaya kadar birçok aktivitenin ardý ardýna gerçekleþtiði programda, çocuklara ikramlýklar ve hediyeler de daðýtýldý. “Her Köy Bizim Köyümüzdür” sloganýyla düzenlenen etkinlikte, geleneksel oyunlara çocuklarýn yaný sýra büyükler de iþtirak etti. Büyükþehir Belediyesinin Atgirmez'e açtýðý Kadýn ve Çocuk Atölyesi'nin imkanlarýndan, kendisinin ve çocuðunun faydalandýðýný, þenlikten de mutlu olduklarýný ifade edem Yýldýz Erin, “Vahap Seçer'e çok teþekkür ederiz. Çocuklara her daim yardým ediyor, yardýmlar getiriyorlar, çocuklara okuma-yazma öðretiyorlar, kurs veriyorlar. Bize þimdiye kadar, okuma-yazmayý öðrettiler. Her þeye destek verdiler. Etkinliði çok güzel bulduk, çok teþekkür ederiz herkese” dedi.

Baþkan Vahap Seçer'in hizmetlerinden memnun olduðunu belirten Sabriye Erin ise “Vahap Seçer'den çok memnunuz. Mesela bize atölyeyi açtý, biz kadýnlara okuma yazma öðrettiler. Bir gezi olduðu zaman, çocuklarýmý alýp gidiyorum. Ayrýca bu yollar biraz düzene girdi, çok mutlu olduk. Etkinlik de güzel. Çocuklarýn bu akþamki sevincinden mutluyuz” diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.