sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

’KÖY BÝZÝM ÞENLÝK BÝZÝM’ ETKÝNLÝÐÝ ÇOCUKLARA VE AÝLELERE KEYÝFLÝ BÝR AKÞAM YAÞATTI

  •  17 Eylül 2022 Cumartesi 16:56

Mersin Büyükþehir Belediyesinin ‘her köy bizim köyümüzdür’ sloganýyla baþlattýðý “Köy Bizim Þenlik Bizim” etkinlikleri devam ediyor. Etkinlik çerçevesinde Büyükþehir ekibi bu kez de Toroslar ilçesinin Gözne Mahallesi’ndeydi.

Haziran ayýndan bu yana Mersin'in birçok noktasýnda gerçekleþtirilen “Köy Bizim Þenlik Bizim” etkinliklerinde her yaþtan Mersinli yer alýyor. Çocuklarýn yaný sýra yetiþkinlerin de ilgi gösterdiði etkinlikte, Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türk Halk Müziði Topluluðu ekibi sahne aldý. Vatandaþlar sanatçýlarýn seslendirdiði birbirinden güzel türkülere eþlik etti. Konser öncesinde çocuklar için yüz boyama, yumurta taþýma, el baskýsý, sandalye yarýþý gibi eðlenceli etkinlikler yapýldý.

Fatma Nur Iþým, þenlikler çerçevesinde yaptýklarýný anlatarak, etkinliklerin devam etmesi dileðinde bulundu. Iþým, “Çok mutluyuz. Sandalye yarýþý yaptýk. Yüzümüzü boyadýk. Yumurta yarýþý yaptýk” dedi.

Etkinliðe minik bebeði ile katýlan Ayþe Özcan, “Çok memnunuz, burasý çok küçük bir yer. Etkinliklerden hep uzak kalýyoruz. Bu etkinlik bizim için çok güzel oldu” diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
FAYANS YÜKLÜ TIR YANDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.