sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

EMNÝYET GENEL MÜDÜRÜ AKTAÞ MERSÝN’DE CENAZE TÖRENÝNE KATILDI

  •  9 Eylül 2022 Cuma 15:17

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaþ, Mersin Emniyet Müdür Yardýmcýlarý Ýsmail Petek ve Selma Petek’in dün motosikletiyle geçirdiði trafik kazasýnda hayatýný kaybeden 17 yaþýndaki çocuklarý Buðra Petek’in cenaze törenine katýldý.

Aktaþ, cenaze töreni önce Mersin Ýl Emniyet Müdürlüðünü ziyaret etti. Burada Vali Ali Hamza Pehlivan, Ýl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Ýl Jandarma Komutaný Tuðgeneral Necip Çarýkcýoðlu ve Sahil Güvenlik Komutaný Tuðamiral Oðuz Bavbek ile müdür yardýmcýlarý ve þube müdürlerince karþýlanan Aktaþ, daha sonra cenaze törenin yapýldýðý Muðdat Camii'ne geçti. Cuma namazýný burada kýlan Aktaþ, meslektaþlarý Ýsmail Petek ve Selma Petek'e baþ saðlýðý dileklerinde bulundu.

Trafik kazasý sonucu hayatýný kaybeden Buðra Petek'in cenazesi, Din Hizmetleri Genel Müdürü Þaban Kondi'nin kýldýrdýðý cenaze töreninin ardýndan þehir mezarlýðýnda topraða verilirken, cenaze törenine Emniyet Genel Müdürü Aktaþ'ýn yaný sýra Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan ile bazý milletvekilleri ve emniyet mensuplarý katýldý.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK GÖZÜNÜ ÞAMPÝYONLUÐA DÝKTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.