sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

12 DEV ADAM, ÇEYREK FÝNAL ÝÇÝN PARKEDE

  •  9 Eylül 2022 Cuma 13:49

A Milli Erkek Basketbol Takýmý, 2022 Avrupa Basketbol Þampiyonasý Son 16 Turu’nda yarýn TSÝ 13.00’te Fransa ile karþýlaþacak.

2022 Avrupa Basketbol Þampiyonasý Son 16 Turu'nda A Milli Erkek Basketbol Takýmý yarýn TSÝ 13.00'te Berlin'de Fransa ile karþýlaþacak. Milliler, A Grubu'da Karadað, Bulgaristan, Gürcistan, Belçika ve Ýspanya ile karþý karþýya geldi ve 3 galibiyet, 2 maðlubiyetle ikinci olarak bir üst tura çýktý. B Grubu'nda yer alan Fransa ise Almanya, Slovenya, Litvanya, Bosna Hersek ve Macaristan ile karþý karþýya geldi ve 3 galibiyet, 2 maðlubiyetle üçüncü olarak son 16 turuna yükseldi.

50. randevu
Türkiye ile Fransa, bugüne kadar 49 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda ay-yýldýzlýlar 16 kez parkeden galip ayrýldý. Ýki ülke ilk kez 18 Mayýs 1949 tarihinde Mýsýr'da yapýlan Avrupa Þampiyonasý'nda karþýlaþtý ve milliler mücadeleden 47-33 maðlup ayrýldý. Türkiye ile Fransa arasýnda son olarak 5 Aðustos 2019'da oynanan hazýrlýk maçýnda A Milli Takým, 74-69'luk skorla galip geldi.
Türkiye - Fransa müsabakasýnýn kazananý, çeyrek finalde Sýrbistan-Ýtalya eþleþmesinin galibiyle karþýlaþacak.

Larkin'in durumu yapýlacak kontrollerin ardýndan belli olacak
Öte yandan A Milli Basketbol Takýmý'nda elinden yaþadýðý sakatlýktan dolayý Gürcistan'daki grup maçlarýndan sonra Türkiye'ye dönen Shane Larkin, Türkiye Basketbol Federasyonu Saðlýk Kurulu Baþkaný Prof. Dr. Ufuk Nalbantoðlu tarafýndan muayene edilmiþti. Larkin'in, Fransa maçýnda forma giyip giyemeyeceði yapýlacak son kontrollerin ardýndan belli olacak.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.