sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

VALÝ PEHLÝVAN, YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU TAKIMININ ANTRENMANINI ÝZLEDÝ

  •  3 Eylül 2022 Cumartesi 11:48

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 2022-2023 sezonunda Türkiye 3. Ligi 1. Grupta mücadele edecek olan Yeni Mersin Ýdman Yurdu Futbol Takýmýný antrenmanda ziyaret etti.

Toroslar ilçesi Aziz Sancar Gençlik ve Spor Tesislerinde bulunan Yeni Mersin Ýdman Yurdu Futbol Takýmýnýn antrenmanýna katýlan Vali Pehlivan, futbolcularla bir araya geldi.

Futbolcular ve teknik heyetle tek tek tanýþan Vali Pehlivan, spora her zaman çok önem verdiklerini, Mersin'de Gençlik Spor Bakanlýðý yatýrýmlarýyla 100'e yakýn spor tesisisin olduðunu, kentte, sporun her branþýnda faaliyetler yapýldýðýný belirterek futbolun bir kitle sporu olduðunu ifade etti.

Mersin Ýdman Yurdu'nun, Ýçel Ýdman Yurdu adýyla geçen yýl baþarýlý bir grafik çizdiðini belirten Vali Pehlivan, bu yýl da artan baþarýlarla bir üst lige çýkma baþarýsý göstereceðine inandýðýný vurguladý. Vali Pehlivan, "Geldiðim ilk günden bu yana en çok bahsedilen hususlardan birisi, ülkemizin en eski kulüplerinden birisi olma özelliðini taþýyan, baþarýlý sezonlarý ile birçok futbolcu yetiþtirmiþ, köklü bir tarihi olan Mersin Ýdman Yurdu Spor Kulübü, ismini yeniden almasýyla bu sene bu motivasyonla çok daha baþarýlý bir sezona imza atacaktýr. Biz de bugün olduðu gibi fiilen yanýnýzda olmaya ve maçlara iþtirak etmeye çalýþacaðýz" dedi.

Manevi desteðin çok önemli olduðunu ifade eden Pehlivan, "Sizler fiziki anlamda antrenmanlar yapýyorsunuz, kendinizi geliþtiriyorsunuz. Bununla birlikte sporun ruhu, amacý, insana kattýðý takým anlayýþýný ayrýca idare, teknik heyet ile birbirinize güvenmenin ve bütünleþmenin önemini biliyorsunuz. Gururla, heyecanla, özveriyle ter dökmeye devam ettiðiniz takdirde baþarýlý olacaksýnýz ve biz de Mersinli hemþerilerimizle birlikte sizi gönülden alkýþlayacaðýz. Þehrimizin ilgili bütün kesimleri ile birlikte, iki hafta önceki kuruluþ yýl dönümünde de ifade ettiðimiz gibi elimizden gelen bütün desteði de sizlere saðlamaya gayret edeceðiz. Kulüp Baþkaný Metin Saltýk ve yönetim kurulu ile ileriye dönük atýlacak bazý adýmlarý deðerlendirdik. Hepiniz genç ve dinamik arkadaþlarýmýz, kardeþlerimizsiniz. Hepinize üstün baþarýlar temenni ediyorum ve bu enerjiniz ile sizi maçlarda izlemekten büyük bir zevk duyacaðýmýzý þimdiden ifade ediyorum, hepinize baþarýlar diliyorum. Bu vesileyle Mersinli sporsever bütün hemþerilerimizi, 3 Eylül Cumartesi saat 20.00'de Mersin Ýdman Yurdu takýmýmýzýn Amasyaspor ile oynayacaðý sezonun ilk maçýnda buluþmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandý.

Kulüp Baþkaný Metin Saltýk ise "Mersin Ýdman Yurdu olarak futbolcularýmýzla, teknik heyetimizle, taraftarlarýmýz ile kocaman bir aileyiz. Bu ailenin de en büyük transferi Valimiz siz oldunuz. Verdiðiniz desteklerinizden dolayý çok teþekkür ediyoruz” diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.