sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KÖPEKLERDEN KAÇAN 2 ÇOCUÐA OTOMOBÝL ÇARPTI

  •  13 Temmuz 2022 Çarþamba 14:14

Mersin’de sokak köpeklerinden kaçan 2 çocuða, otomobil çarptý. Çocuklara çarpan þoför kendi otomobiliyle çocuklarý hastaneye götürürken, kaza aný kameralara saniye saniye yansýdý.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün Halkkent Mahallesi Turgut Özal Bulvarý üzerinde meydana geldi. Arkadaþlarýyla gezen Hüseyin Ç. (9) ile Ömer Ensar G. (7), yolun karþýsýna geçtiði sýrada bölgede bulunan sokak köpeklerinin saldýrýsýna uðradý. Köpeklerden kaçmak için birden kendilerini yola atan 2 çocuða, G.Y. kontrolündeki 33 AEC 486 plakalý otomobil çarptý. Çarpmanýn etkisiyle yaralanan çocuklara, ilk müdahaleyi otomobilin içinde bulunanlar yaptý. Daha sonra kendi otomobiliyle çocuklarý Mersin Þehir Hastanesine götüren þoför, çocuklarýn tedaviye alýnmasýný saðladý. Kafasýnda kýrýklar olan Ömer Ensar G.'nin durumunun aðýr olduðu, ayaðýnda kýrýk bulunan Hüseyin Ç.'nin ise hayati tehlikesinin olmadýðý öðrenildi.

Kazayla ilgili soruþturmanýn sürdüðü bildirildi.

Öte yandan, kaza aný bölgede bulunan güvenlik kamerasýna saniye saniye yansýdý. Görüntülere göre bölgede gezen çocuklar, yolun karþýsýndan karþýya geçmeye çalýþýyor. Orta refüjdeyken köpeklerin saldýrýsýna uðrayan çocuklardan 2'si kendisini birden yola atarken, o sýrada bölgeden geçen bir otomobil çocuklara çarpýyor.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
BAÞKAN YILDIZ, ÖZEL BÝREYLERLE PÝKNÝK YAPTI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.