sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MÝNÝBÜSTEN DÜÞEN KADIN HAYATINI KAYBETTÝ: O ANLAR KAMERADA

  •  11 Temmuz 2022 Pazartesi 09:42

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Kurban Bayramý dolayýsýyla alýnan trafik tedbirleri çerçevesinde, Ýl Emniyet Müdürlüðü ve Jandarma Komutanlýðý ekiplerince gerçekleþtirilen trafik denetimlerine katýlarak, sürücü ve yolculara hatýrlatmalarda bulundu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde yolcu olarak bindiði minibüsün açýk kalan kapýsýndan düþen kadýn, tedavi gördüðü hastanede hayatýný kaybetti. Kadýnýn düþme aný, araç kamerasý tarafýndan kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Meryem Özkýraç adlý kadýn, 7 Temmuz tarihinde Fatih Mahallesi Adana Caddesi'nde yolcu olarak bindiði minibüsün hareket etmesinden kýsa süre sonra açýk býrakýlan kapýdan düþerek yaralandý. Yaralý kadýn, ayný minibüsle önce Tarsus Devlet Hastanesine oradan da Mersin Þehir Hastanesi'ne kaldýrýlarak tedavi altýna alýndý. Ancak Meryem Özkýraç, tüm müdahalelere raðmen bu akþam tedavi gördüðü hastanede hayatýný kaybetti.

Kaza aný kamerada

Öte yandan kadýnýn minibüsten düþme aný araç kamerasý tarafýndan saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, minibüse binen kadýnýn ücretini ödedikten sonra boþ koltuklardan birini oturmak için hamle yaptýðý sýrada dengesini kaybederek açýk býrakýlan hareket halindeki minibüsün kapýsýndan düþtüðü anlar yer aldý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.