sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

VALÝ PEHLÝVAN MERSÝN’DEKÝ SPOR TESÝSLERÝNÝ GEZDÝ

  •  31 Mayýs 2022 Salý 14:24

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðüne baðlý spor tesislerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgiler aldý.

Ziyaretlerde Vali Pehlivan’a, Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Ökkeþ Demir ve ekibi eþlik etti. Ýlk olarak Türkiye Yüzme Federasyonu 2022 faaliyet programýnda yer alan ve 21 kulüpten 184 sporcunun katýlým saðladýðý "Performans Tespit Müsabakalarý" devam eden olimpik yüzme havuzunda incelemede bulunan Vali Pehlivan, yapýlan faaliyetler ve devam eden müsabaka hakkýnda tesis amirleri Halid Kaplan, Önder Arý ve yetkililerden bilgiler aldý.

Daha sonra Mersin Stadyumu’nu ziyaret ederek, incelemelerde bulunan Pehlivan, stadyumdaki Mersin Ýdmanyurdu'nun mazide kalan pek çok deðerli anýsýný, o günkü hisle kalplere taþýmayý hedefleyen Mersin Ýdmanyurdu Müzesi’ni gezerek, aný defterini imzaladý. Aný defterine Pehlivan, "Ülkemizin en köklü spor kulüplerinden biri olan Mersin Ýdmanyurdu’nun tarihi geçmiþini bugünlere ve yarýnlara taþýmak maksadýyla kurulmuþ olan bu güzel müzeyi ziyaret etmenin memnuniyetini ve mutluluðunu yaþadým. Müzeyi gezdiðimizde kuruluþ tarihi olan 1925 yýlýndan itibaren elde ettiði baþarýlarý ve kulübün içinde yer alanlarý yad etme fýrsatý elde ediyorsunuz. Ýlimizin simge kulübü Mersin Ýdmanyurdu’nun bünyesinde gerek sporcu gerek antrenör gerekse yönetici olarak görev yapmýþ, deðiþik kademelerinde görev almýþ, destek saðlamýþ ve kulübe gönül vermiþ, olanlardan ebediyete intihal edenleri rahmetle, hayatta olanlarý þükranla yad ediyorum. Müzenin kurulmasýnda emeði geçen bütün kiþi, kurum ve kuruluþlarý kutluyorum” yazdý.

Stadyum içerisinde incelemeler yapan Pehlivan, daha sonra 24 Haziran tarihleri arasýnda Mersin'in ev sahipliðinde gerçekleþtirilecek olan "Artistik, Ritmik, Aerobik Cimnastik Akdeniz Gençler Þampiyonasý" hazýrlýklarýnýn devam ettiði Mersin Cimnastik Salonu’nda incelemelerde bulunarak, tesis amiri Nihan Adýyaman’dan bilgiler aldý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.