sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SAGOPA KAJMER, MERSÝNLÝ GENÇLERÝ COÞTURDU

  •  20 Mayýs 2022 Cuma 14:41

Mersin Büyükþehir Belediyesi, 19 Mayýs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramýnda, rap müziðin sevilen ismi Sagopa Kajmer’i gençlerle buluþturdu. Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer de gençlerle birlikte Sagopa Kajmer’i izledi.

Mersin Büyükþehir Belediyesinin 19 Mayýs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramý çerçevesinde konserde Sagopa Kajmer, Mersinli gençleri coþturdu. Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi tarafýndan Özgecan Aslan Barýþ Meydanýnda düzenlenen konseri, alaný dolduran binlerce vatandaþ ile birlikte Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekilleri Ali Mahir Baþarýr ve Cengiz Gökçel de dinledi. Sagopa Kajmer konseri öncesinde Kozmos ve Güneþ sahne aldý.

Rap müziðin sevilen sanatçýsý Sagopa Kajmer'in sahneye çýkmasýna dakikalar kala alandaki gençler 10. Yýl Marþý'ný söyleyerek ellerindeki bayraklarý dalgalandýrdý. Gençlerin alkýþlarýyla sahneye çýkan Sagopa, sevilen þarkýlarýný Mersinliler için seslendirdi.

“Atatürk ülkeyi gençlere emanet etti. Bizler de sizlere emanet edeceðiz”

Baþkan Seçer, konserde sahneye çýkarak gençlere seslendi ve “Sagopa coþturuyor sizi bakýyorum. Sizlerin duygularýna tercüman oluyor, isyanlarýna, taleplerine, özlemlerine, sevgilerine, her þeyinize tercüman oluyor. Bugün 19 Mayýs. Ulu Önder Atatürk'ü anýyoruz. Sizlerin bayramý. Atatürk ülkeyi gençlere emanet etti. Bizler de sizlere emanet edeceðiz. Mersinimiz daha güçlü olacak. Türkiyemiz daha güçlü olacak. Bayramýnýz kutlu olsun” dedi.

Seçer, Sagopa Kajmer'e hediyesini takdim ettikten sonra sanatçýyla birlikte hatýra fotoðrafý çektirdi.

Konserde havai fiþek gösterisi de yapýldý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.