sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

19 MAYIS COÞKUSU SEFO KONSERÝYLE TAÇLANDI

  •  19 Mayýs 2022 Perþembe 13:59

Mersin Büyükþehir Belediyesi tarafýndan 19 Mayýs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramý çerçevesinde düzenlenen etkinlikler ve konserler tüm hýzýyla sürerken, bayram coþkusu Sefo konseriyle taçlandý. Sevilen sanatçý Sefo, Mersinlilere unutulmayacak bir 19 Mayýs coþkusu yaþattý.

Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi tarafýndan Özgecan Aslan Barýþ Meydaný'nda düzenlenen konseri çok sayýda vatandaþla birlikte Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer de izledi. Sefo konseri öncesi AG Band ve Batuhan Þaraplý sahne alarak, Mersinlilere müzik ziyafeti sundu. Dinleyenler, birbirinden güzel þarkýlar eþliðinde eðlence dolu bir gece yaþadý. Sefo en sevilen þarkýlarýndan biri olan ‘bilmem mi'yi seslendirirken, konser alaný dinleyenlerin telefon ýþýklarýyla aydýnlandý.

“Sefo sen ne kadar seviliyorsun böyle”

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, Sefo'ya Mersin'i nasýl bulduðunu sordu. Sefo, “Çok güzel. Bu dördüncü geliþim zaten” dedi. Baþkan Seçer de “Bakýn, Mersin'e bir gelen, bir daha gitmek istemiyor. Aþýk oluyormuþ. Ne diyorsunuz çocuklar” diyerek dinleyenlere seslendi.

“Mersin geleceðe emin adýmlarla yürüyor”

Konuþmasýnýn devamýnda Baþkan Seçer'in “Gerçekten muazzam. Çok renk kattýn. Bugün kimi anýyoruz? Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü” cümlelerini duyan coþkulu kalabalýk, ýslýklar ve alkýþlarla alaný inletti ve hep birlikte ‘Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganlarý attý. Baþkan Seçer bunun üzerine, “Mersin böyle bir yer. Mersin çaðdaþ bir kent. Mersin güzelliklerin kenti. Mersin kardeþlik kenti. Biz burada huzur içerisinde yaþýyoruz. Mersin geleceðe emin adýmlarla yürüyor. Mersin demokrat bir kent. Mersin Atatürkçü bir kent. Bayramýnýz kutlu olsun” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.