sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

20. MERSÝN ULUSLARARASI MÜZÝK FESTÝVALÝNDE GERÝ SAYIM BAÞLADI

  •  18 Mayýs 2022 Çarþamba 17:18

11 Haziran tarihleri arasýnda yapýlacak 20. Mersin Uluslararasý Müzik Festivali’nde geri sayým baþladý. Ücretsiz konserlerin de yer alacaðý festivalin tanýtým toplantýsý gerçekleþtirildi.

20. Mersin Uluslararasý Müzik Festivalinin (MUMF) tanýtým toplantýsý, Festival Yürütme Kurulu ve festival sponsorlarýnýn katýlýmýyla bir otelde gerçekleþtirildi. Sunuculuðunu Volkan Severcan'ýn yaptýðý toplantýda, 2022 MUMF Nevit Kodallý Genç Yetenek Ödülüne deðer bulunan Keman Sanatçýsý Ada Yalýn Yücel, bir keman resitali sundu.

Festivalin tanýtým videosunun da izletildiði toplantýda konuþan Festival Yürütme Kurulu Baþkaný Selma Yaðcý, festivale destek veren tüm kurumlara teþekkür etti. Geçen yýl pandemi nedeniyle festivali yapmanýn çok olduðunu belirten Yaðcý, bu iþin gönüllü neferleri olduklarýný, festivalde sanatseverleri klasik müzikten türkülere kadar geniþ bir yelpazede buluþturduklarýný söyledi.

Konuþmalarýn ardýndan festivale katký sunan kurum ve kuruluþlarýn temsilcilerine plaket verildi.

Festivalde, 3'ü ücretsiz 12 etkinlik yer alacak. Etkinlikler, Mersin Kültür Merkezi, Tarsus Baca Meydaný, Mezitli Belediyesi Amfi Tiyatrosu, Tarsus St. Paul Müzesi, Toroslar Belediyesi Amfi Tiyatrosu, Yeniþehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi, Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi, Latin Katolik Kilisesi, MEÜ. Nevit Kodallý Konser Salonunda gerçekleþtirilecek.

Hollanda, Avusturya, Kazakistan, ve ülkemizden gelen farklý müzik türlerinden solist ve müzik topluluklarýný Mersin'de sanatseverlerle buluþturacak festival, 21 Mayýs'ta Kültür Merkezinde Türkiye'nin opera yýldýzlarýný, Þef Murat Cem Orhan yönetiminde buluþturacak gala konseri ile baþlayacak.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.