sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÖZÜ YAÞLI ANNE BAYRAMDA KAYBOLAN OÐLUNU BEKLÝYOR

  •  9 Mayýs 2022 Pazartesi 15:12

Mersin’de bayramýn ikinci gün evden çýkan 54 yaþýndaki Mahmut Saat’ten 6 gündür haber alýnamazken 71 yaþýndaki gözü yaþlý annesi Fadime Saat, umutla haber bekliyor.

Alýnan bilgiye göre, Erdemli ilçesine baðlý Tömük Merkez Mahallesi 20. Sokakta ikamet eden Fadime (71) ve Mustafa Saat (84) çiftinin 5 çocuðundan en büyüðü olan 54 yaþýndaki Mahmut, Ramazan Bayramý'nýn ikinci günü evden çýkarak kayýplara karýþtý. Aile, bekar olan oðullarýndan uzun süre haber alamayýnca durumu önce yakýnlarýna ardýndan da jandarma ekiplerine haber verdi. Ekipler tarafýndan gerekli araþtýrma baþlatýlýrken, mahalleli de kendi imkanlarý ile sahil kenarlarý baþta olmak üzere çevrede arama yaptý ancak sonuç alýnamadý. 6 gündür kayýp olan þahsýn bulunmasý için anne Fadime Saat, görenlerin mutlaka jandarma ekiplerine haber vermesini isteyerek göz yaþý döktü.

Aileyi ziyaret eden Tömük Mahalle Muhtarý Yakup Boyalý, "Fadime teyzenin oðlu Mahmut Saat kaybolmuþ, kaybolduðu içinde fotoðraflarýný sosyal medyaya attýk, jandarma araþtýrýyor, Ýnþallah yakýn zamanda bulunur. Fadime teyzeye geçmiþ olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ýnþallah 'geçmiþ olsun' deriz, bir yerde buluruz. Gören duyan kiþiler varsa kolluk kuvvetlerimize haber vermelerini rica ediyoruz" dedi.

Oðlunun salý günü kayýp olduðunu anýmsatan anne Fadime Saat, "Burada 'anne' dediðini duydum, anahtarýn yerini sordu, 'orada' dedim. Bir saat sonra geldim evde yoktu. Akþam oldu yok, sabah oldu yok, ertesi gün oldu yok. Soruþturduk araþtýrdýk her taraflarý, bulamadýk. Karakolu bildirdim, arkadaþlarý bahçeleri aradý, dere kenarlarýný, sahilleri tüm aradýlar. Bekliyorum Allah'tan umut kesilmez. Yavrumun sað bulunmasýný bekliyorum. Her þey için hazýrlýklýyým, yavrum için canýmý bile veririm. Sabaha kadar uyumam, kapýya pencereye bakýrým, dört yola giderim bakar gelirim" diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.