sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ, ’ÇÝÐDEM TUNÇ TÝYATROSU’NU AÐIRLADI

  •  7 Mayýs 2022 Cumartesi 14:30

Mersin Büyükþehir Belediyesi, “Bir Eski Zaman Hikayesi” oyunuyla Çiðdem Tunç Tiyatrosu’nu Mersin’de aðýrladý. Atatürk Parký içerisindeki Amfi Tiyatro’da sahnelenen ve dansla baþlayýp dansla sonlanan komedi oyunu, seyircilere keyifli dakikalar yaþattý.

Dekoru ve kostümleriyle seyircileri Osmanlý dönemine götüren oyun dansla baþladý. Barýþ Bölükbaþý'nýn yazdýðý ve Çiðdem Tunç'un yönettiði oyun selamlamanýn ve alkýþlarýn ardýndan yine dansla noktalandý. Büyükþehir Belediyesi Þehir Tiyatrolarý ve Sinema Þube Müdürü Eylem Matyar, oyuncular adýna Çiðdem Tunç'a çiçek takdim etti. Çiçek için teþekkür eden Tunç, “Bizi en güzel þekilde aðýrlamakla birlikte el üstünde tuttular. Pamuklara sardýlar. Ben bu çiçeði aramýzdaki en genç, en cilveli kadýna vermek istiyorum” diyerek, çiçeði Akasya Duraðý dizisinde canlandýrdýðý ‘Fato Aney' rolüyle milyonlarýn gönlünde taht kuran Sema Aras'a sundu.

Seyirciler oyunda bir de sürprizle karþýlaþtý. Oyunun sonunda oyuncularý takdim eden Tunç, “Tarýk Mengüç bu oyuna çok yakýþýr. Çünkü Tarýk Mengüç sahne için dünyaya gelmiþ bir adamdýr. Sahneye çok yakýþýr, o güzel þarkýlarýyla da bize öyle bir ateþ verir ki sahneye adým atamazsýn” diyerek, þarkýlarýyla milyonlarý coþturan Tarýk Mengüç'ü sundu. Seyirciler oyunda dans ve komedi dolu dakikalar yaþadý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
FATÝH TERÝM, YUNANÝSTAN TAKIMI PANATHÝNAÝKOS’TAN AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.