sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KENT ORKESTRASINDAN ST. PAUL MEYDANINDA BAHAR KONSERÝ

  •  30 Nisan 2022 Cumartesi 15:26

Mersin Büyükþehir Belediyesi, Tarsus St. Paul Kuyusu yanýndaki meydanda “Bahar Konseri” düzenledi. Tarihi alanda seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle Tarsuslularý coþturan Büyükþehir Belediyesi Kent Orkestrasý ayakta alkýþlandý.

Mersin Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi öncülüðünde düzenlenen konserle Tarsuslular müziðe doydu. Tarihi Tarsus Evlerinin de bulunduðu Kýzýlmurat Mahallesindeki St. Paul Meydanýnda “Bahar Konseri” veren Büyükþehir Belediyesi Kent Orkestrasý, gösterdiði performansla izleyicilerden tam not aldý. Þef Daniel Fedoreon yönetiminde birbirinden güzel eserleri seslendiren Kent Orkestrasý ayakta alkýþlandý. Program sonunda katýlýmcýlarýn da eþliðinde 10. Yýl Marþý söylendi.

“Bizlere çok keyifli anlar yaþattýlar”

Konserde Þef Fedoreon'a çiçek veren Büyükþehir Belediyesi Meclis Üyesi Ünzile Kuru, “Bizlere çok keyifli anlar yaþattýlar. Bu tarihi alanda, sizler gibi deðerli sanatçýlarý dinlemekten son derece mutluyum. Bu orkestra Vahap Baþkanýmýn emekleriyle yeniden yapýlandýrýldý. Bütün sanatçýlar, çok deðerli jürilerin seçimleriyle liyakatle göreve geldiler. Teþekkür ediyoruz kendilerine” diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
FATÝH TERÝM, YUNANÝSTAN TAKIMI PANATHÝNAÝKOS’TAN AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.