sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝ 23 NÝSAN FUTBOL TURNUVASININ KAZANANLARI KUPALARINI ALDI

  •  26 Nisan 2022 Salý 14:15

Akdeniz Belediyesi’nin; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý” dolayýsýyla organize ettiði 23 Nisan Futbol Turnuvasý, final maçlarýnýn ardýndan gerçekleþen kupa ve ödül töreniyle sona erdi.

 Akdeniz ilçe genelinde 12 futbol takýmýnýn yarýþtýðý özel turnuvanýn final maçlarý sonunda, Mersin Demir Spor 1’inci;  Akdeniz Belediye Spor 2’nci; Mersin Çelik Spor 3’üncü; Çay Çilek Spor ise 4’üncü oldu.

Akdeniz ilçesinde mücadele veren futbol kulüplerinin U-10, U-11 ve U-12 yaþ gruplarýnýn katýldýðý 23 Nisan Futbol Turnuvasý’nýn final maçlarý ve ödül töreni, Seyfi Ali Türkoðlu - Þafak Erdur Futbol Sahasý’nda düzenlendi. Törene, Akdeniz Belediye Baþkaný M. Mustafa Gültak, Baþkan Yardýmcýlarý ve Meclis üyeleri, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baþkaný Mithat Ertaþ, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneði Þube Baþkaný Mesut Bilir ve Mersin Ýdman Yurdu’nun efsane futbolcularýndan Ayhan Öz katýldý. 

Baþkan Gültak; “Gençlerimize ve çocuklarýmýza yatýrým yapmaya devam edeceðiz”

Turnuvanýn ödül törenine katýlan Akdeniz Belediye Baþkaný M. Mustafa Gültak, çocuklar ve gençler için yeni spor tesisleri yaptýklarýný, mevcut tesisleri de yenilediklerini anlattý. Baþkan Gültak, “Merkezde, þu an içinde olduðumuz tesis gibi 4 tane tesisi bitirdik. Yakýn zamanda, gençlerimizin üniversite sýnavýna hazýrlanacaðý Yýlmaz Güney Gençlik Merkezi’ni de bitireceðiz. Burada, Akdeniz’in ilk yarý olimpik bir yüzme havuzu ve aquapark da olacak. Çocuklarýmýzýn gidebileceði bir havuzlarý dahi bugüne dek yoktu. Orada çocuklarýmýz ücretsiz yüzme kurslarý alacak” dedi. 

“Çocuklarýmýzý, diledikleri lise ve üniversite hayallerine kavuþturuyoruz”

Eðitim sürecine büyük önem verdiklerinin altýný çizen Baþkan Gültak, “Geleceðimiz olan çocuklarýmýz ve gençlerimize yatýrým yapýyoruz, yatýrým yapmaya da devam edeceðiz Metropol gökdelen binasýnda hizmete açtýðýmýz ücretsiz Etüt Merkezi’nin yaný sýra, Eðitim Akademisi portalýmýz ile eðitimde fýrsat eþitliði saðlýyoruz. Gençlerimizi ve çocuklarýmýzý hayalini kurduklarý üniversite ve liselere kavuþturuyoruz” diye konuþtu. 

Turnuvaya katýlan takýmlara, teknik adamlara, hakemlere ve Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu temsilcilerine teþekkür eden Baþkan Gültak, turnuvada dereceye giren takým oyuncularýný tebrik etti. Konuþmasýnýn ardýndan Baþkan Gültak, final maçlarýný yöneten hakemlere madalyalarýný takdim etti. Akdeniz Belediyesi 23 Nisan Futbol Turnuvasý, ilk 4’e giren futbolcular ve antrenörlere kupa ve ödül takdiminin ardýndan toplu hatýra fotoðrafý ile sona erdi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.