sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE KADINLAR SÝNEMA ETKÝNLÝÐÝNDE BULUÞTU

  •  18 Nisan 2022 Pazartesi 13:30

Mersin Büyükþehir Belediyesi, Tarsus’ta yaþayan ve aralarýnda daha önce hiç sinemaya gitmemiþ olanlarýn da bulunduðu çok sayýda kadýný sosyal farkýndalýk oluþturmak amacýyla sinema etkinliðinde buluþturdu.

Özellikle dezavantajlý mahallelerde yaþayan, üretici kadýn stantlarýnda stant açan, sosyal medyada kadýn dayanýþmasýna destek olan, farklý kadýn kooperatiflerinde yer alarak, birbirinden farklý meslek kollarýnda çalýþan kadýnlar ile ev hanýmlarý, Tarsus'taki bir alýþveriþ merkezinde bir araya gelerek, hafta sonu farklý bir aktivitede yer almanýn keyfini yaþadý. Büyükþehir Belediyesi Meclis üyesi Ünzile Kuru da kadýnlarla birlikte filmi izledi. Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, sinema etkinliðine katýlan kadýnlarý filmin ilk yarýsýnda görüntülü arayarak, “Çok memnun oldum sizleri gördüðüm için. Güzel, neþeli saatler geçirin. Emeði geçen arkadaþlara da sizleri buraya getiren arkadaþlara da çok teþekkür ediyorum” dedi.

Kadýnlar da kendilerine böyle bir imkaný saðlayan Baþkan Seçer'e teþekkür etti.

Ev hanýmý Hatice Sever, çok uzun zamandýr sinemaya gitmediðini belirterek, “20 sene oldu sinemaya gelmeyeli, ev hali, çocuklar derken. Büyükþehir Belediye Baþkanýmýza çok teþekkür ederim. Bergen filmini ilk defa izleyeceðiz. Eþleri evde býraktýk, biz sinemaya geldik” diye konuþtu.

Etkinlikten çok memnun kaldýðýný söyleyen ve Baþkan Seçer'e teþekkür eden Melek Bozat, “Kaç senedir Tarsus'ta oturuyorum. Ýlk defa böyle bir þeyle karþýlaþýyorum. Böyle güzel programlar, böyle güzel þeyler yaptýðý için tekrardan teþekkür ederim. Çok eðlendik, çok mutlu olduk. Çocuklarla birlikte geldik” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.