sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ KENT ORKESTRASI’NDAN BAHAR KONSERÝ

  •  16 Nisan 2022 Cumartesi 12:14

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer ve eþi Meral Seçer, Büyükþehir Belediyesi Kent Orkestrasý’nýn Atatürk Parký içerisindeki Amfi Tiyatro’da düzenlenen Bahar Konserine katýldý.

Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi'nin düzenlediði konserde Kent Orkestrasý sahne aldý. Konserde çalýnan müzikler ile keyifli vakit geçiren vatandaþlar, Türkçe ve yabancý pop þarkýlarýyla doyasýya eðlendi. Çocuklar da konser coþkusunu dans ederek yaþadý. Konsere Seçer çiftinin yaný sýra, Kuzey Kýbrýs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Baþkonsolosu Zalihe Mendeli, Büyükþehir Belediyesi bürokratlarý, daire baþkanlarý ve Büyükþehir Belediye Meclis üyeleri katýldý. Kent Orkestrasý'ný tebrik ederek, Orkestra Þefi Dainel Fedorean'a çiçek veren Baþkan Seçer, “Bir aradayýz, mutluyuz, huzurluyuz. Güzel Mersinimizde Ramazan ayýný idrak ediyoruz. Herkese iyi Ramazanlar diliyorum. Mersinliler bizleri ekranlarý baþýnda da izliyorlar. Bu konserlere yurttaþlarýmýzýn daha çok raðbet etmelerini istiyorum. Biliyorum farkýnda deðiller. Çünkü unutturulmuþtu bu konserler. Ýnsanlarýn bir araya gelmesini, güzel müzikler, þarkýlar, türküler eþliðinde bir arada olmasýný istiyoruz. Mersin'de birçok þey deðiþti, çünkü kafalar deðiþti. Deðiþmeye de devam edecek” dedi.

Mersinlilerin huzuru ve mutluluðu için çaba gösterdiklerini söyleyen Seçer, “Burada mutlulukla oynayan çocuklarýmýzýn hepsi ayrý ailelerin çocuklarý ama kardeþçe oynuyorlardý. Biz istiyoruz ki ülkemizde herkes kardeþçe el ele tutuþsun. Kavga olmasýn. Ayrým olmasýn. Gayrým olmasýn. Bütün arzumuz bu. Ben Orkestramýzý kutluyorum. Baþta Daniel Fedorean olmak üzere pýrlanta gibi sanatçýlarýmýz. Burada 5 konuk sanatçý var. 3 sanatçýmýz konservatuvardan, bir sanatçýmýz operadan, bir sanatçýmýz da gönüllü olarak burada. Diðer sanatçýlarýmýz da Mersin Büyükþehir Belediyesinin Kültür Dairesi'nde sanatçý olarak vazife yapan mesai arkadaþlarým. Hepsine çok teþekkür ediyorum” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.