sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASININ ÞAMPÝYONU TOROSLAR BELEDÝYESÝ

  •  1 Nisan 2022 Cuma 16:05

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinin, bu yýl 14’üncüsünü düzenlediði “Kurtuluþ Kupasý Geleneksel Kurumlar Arasý Futbol Turnuvasý’nýn” þampiyonu Toroslar Belediyesi oldu.

3 Ocak Mersin'in düþman iþgalinden kurtuluþunun 100'üncü yýl dönümü etkinlikleri kapsamýnda gerçekleþen ve 21 kurumun mücadele ettiði turnuvanýn final müsabakasýnda Mersin Ýl Emniyet Müdürlüðü ile Toroslar Belediyesi karþý karþýya geldi. Toroslar Belediyesi, Mersin Ýl Emniyet Müdürlüðü takýmýný penaltýlarla 4-3 maðlup ederek, turnuvayý þampiyon olarak tamamladý. Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz'ýn ev sahipliðinde gerçekleþen programa, Toroslar Kaymakamý Ýbrahim Çenet, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri ve sporcular katýldý. Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý'nýn okunmasýnýn ardýndan konuþan Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, müsabakalarýn fair-play çerçevesinde tamamlandýðýný belirterek, turnuvaya katýlan tüm kurumlara teþekkür etti. Yýlmaz, "Hepimiz, devletimizin, milletimizin, toplumumuzun huzurunu saðlamak üzere deðiþik kurumlarda çalýþýyoruz. Geleneksel olarak düzenlediðimiz kurumlar arasý futbol turnuvamýzda tüm kurumlarýmýz bir araya geliyor, kaynaþýyor. Ve bu turnuvayý final müsabakasýyla taçlandýrýyoruz. Maçýn sonucu ne olursa olsun takýmlardaki oyuncular bizim kardeþlerimiz. Birliðimiz, beraberliðimiz, devletimiz ve milletimiz kazanacak inþallah. Turnuvamýza katýlan tüm kurumlara caný gönülden teþekkür ediyorum. Askerimiz, polisimiz varsa biz varýz. Askerimizle, polisimizle gurur duyuyoruz. Baþta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm þehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anýyorum” diye konuþtu.

Yýlmaz'ýn konuþmasýnýn ardýndan müsabakaya geçildi. Toroslar Belediyesi, oldukça çekiþmeli geçen final müsabakasýný, penaltýlarla 4-3 kazanarak þampiyonluðu elde etti.

Maçýn ardýndan, ödül töreni düzenlendi.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK GÖZÜNÜ ÞAMPÝYONLUÐA DÝKTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.