sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝ HALK OYUNLARI EKÝBÝ, YÝNE ÞAMPÝYON

  •  23 Mart 2022 Çarþamba 13:22

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Halk Oyunlarý ekibi, Kulüplerarasý Halk Oyunlarý Ýl Birinciliði Yarýþmasý’nda 2’nci þampiyonluðunu kazandý.

Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðü ile Türkiye Halk Oyunlarý Federasyonu iþbirliðiyle düzenlenen yarýþmada, “Yýldýzlar Geleneksel Düzenlemeli Dal” kategorisinde 2'nci kez birinciliði göðüsleyen Toroslar Belediyesi Halk Oyunlarý ekibi, bölge yarýþmasýnda Mersin'i temsil edecek. Ekip, bu yýl da gösterdiði yüksek performansla katýlýmcýlarýn büyük alkýþýný alýrken, bu anlar ise vatandaþlar tarafýndan cep telefonu ile kaydedildi.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, halk oyunlarý ekibini tebrik ederek, çocuklarýný halk oyunlarýna yönlendiren ailelere de teþekkür etti. Halk oyunlarý ekibinin baþarýlarýyla gurur duyduklarýný belirten Yýlmaz, "Geçtiðimiz yýl ki yarýþmada birinci olan ekibimiz, bu yýl da þampiyonluðu göðüsleyerek bizleri yine gururlandýrdý. Önümüzdeki süreçte bölge yarýþmasýna katýlarak kentimizi temsil edecekler. Kendilerine ve eðitmenlerimize teþekkür ediyor, baþarýlarýnýn devamýný diliyorum. Kültürümüzün yansýmasý olan halk oyunlarýna çocuklarýmýzýn sahip çýktýðýný ve bu aktivitelerin içinde yer aldýðýný görmek bizleri de mutlu ediyor. Biz de Toroslar Belediyesi olarak onlarýn her zaman yanlarýndayýz” þeklinde konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.