sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÞAMPÝYON GENÇLER OLÝMPÝYAT BÝLETÝ ÝÇÝN TER DÖKÜYOR

  •  9 Mart 2022 Çarþamba 10:13

Mersin’in Erdemli ilçesinde yaþayan havalý tüfekler branþýnda ülke genelinde birçok defa birincilik olmak üzere çok sayýda derece alan genç sporcular, Avrupa ve Karadeniz kupalarý için ter döküyor.

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaþayan havalý tüfekler branþýnda ülke genelinde birçok defa birincilik olmak üzere çok sayýda derece alan genç sporcular, Avrupa ve Karadeniz kupalarý için ter döküyor. 6 defa Türkiye Þampiyonu olan 18 yaþýndaki Þule Nur Tekeli, önümüzdeki hafta Norveç'de yapýlmasý planlanan Avrupa Þampiyonasý'nda dereceye girerek olimpiyatlara katýlmak istiyor.

Erdemli Atýþ Poligonu sayesinde ilçedeki gençler de “Havalý Silahlar” sporuna ilgi gösteriyor. Küçük yaþta merakla havalý tüfek sporuna baþlayan Þule Nur Tekeli, Elif Eda Çýnar ve Enes Buðra Yayla'nýn baþarýlarý dikkat çekiyor. Daha önce 6 defa Türkiye þampiyonu olan 18 yaþýndaki Þule Nur Tekeli, milli takým adýna 18 Mart'ta Norveç'te yapýlacak olan Havalý Silahlar Avrupa Þampiyonasý'nda derece elde edip olimpiyat biletini almak için haftanýn 6 günü antrenman yapýyor. Elif Eda Çýnar ve Enes Buðra Yayla da Trabzon'da Atýcýlýk ve Avcýlýk Federasyonu tarafýndan yapýlacak olan Havalý Silahlar Karadeniz Kupasý'ndan derece alarak önce yurt dýþýndaki yarýþlarda ardýndan da olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil etmenin hayalini kuruyor.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE ÞAMPÝYON FENERBAHÇE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.