sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÖÐRENCÝ ÇALIÞMA MERKEZÝNDE ÇAY, KAHVE VE ÝNTERNET ÜCRETSÝZ

  •  25 Ocak 2022 Salý 11:28

Mersin Büyükþehir Belediyesinin Öðrenci Çalýþma Merkezi, öðrencilere ücretsiz çay, kahve ve internet eþliðinde konforlu bir çalýþma ortamý sunuyor.

Haftanýn 6 günü 08.00-19.00 saatleri arasýnda hizmet veren merkezden günlük ortalama 60 öðrenci faydalanýyor.

Mersin Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Öðrenci Çalýþma Merkezinde, öðrencilere sessiz ve konforlu bir çalýþma ortamý sunuluyor. Adnan Menderes Bulvarý üzerinde yer alan Öðrenci Çalýþma Merkezi, pazar günü hariç haftanýn 6 günü hizmet veriyor. Öðrencilerin tüm hizmetlerinden ücretsiz yararlandýðý merkezde zengin bir kütüphane, konforlu çalýþma alanlarý ve mini mutfak yer alýyor. Öðrencilerin HES koduyla alýndýðý merkez, düzenli olarak temizlenip dezenfekte ediliyor. Bu sayede öðrencilere saðlýklý bir çalýþma ortamý da sunuluyor.

Öðrenci Çalýþma Merkezini kimi öðrenci ders çalýþmak için kimi ise kitap okumak için deðerlendiriyor. Okuma köþelerinde kitap okuyan öðrenciler, merkezdeki zengin kütüphaneden Nazým Hikmet, Oðuz Atay ve Zülfü Livaneli gibi usta yazarlarýn kitaplarýna ulaþabiliyor. Çalýþma masalarýnda ise öðrenciler ücretsiz internetle sýnavlara rahat bir þekilde hazýrlanma olanaðý buluyor.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
FATÝH TERÝM, YUNANÝSTAN TAKIMI PANATHÝNAÝKOS’TAN AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.