sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝNÝN KREÞLERÝNDEKÝ MÝNÝKLER KARNE HEYECANINI TATTI

  •  22 Ocak 2022 Cumartesi 10:28

Mersin Büyükþehir Belediyesinin Münir Özkul ve Adile Teyze kreþlerinde öðrenim gören 52 çocuk, ilk karne heyecaný tattý.

Anamur'da ise karne heyecaný yaþayan öðrencilere Büyükþehir Belediyesi ekipleri kar sürprizi yaptý. Ekipler tarafýndan çocuklarýn oynayabileceði noktalara kamyonlarla dökülen kar, renkli görüntülere sahne oldu.

Mersin Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Münir Özkul ve Adile Teyze kreþlerinde öðrenim gören 52 çocuk, Sebze ve Meyve Toptancý Hal Kompleksi içerisindeki Münir Özkul Kreþinde bir araya geldi. Çocuklar, düzenlenen neþeli törende ilk karnelerini aldý.

Çocuklar ve öðretmenler, Münir Özkul Kreþinin bahçesini renkli süslemelerle donattý. Daha sonra Halkkent Mahallesi Engelsiz Yaþam Merkezi içerisinde hizmet veren Adile Teyze Kreþinde öðrenim gören 20 çocuk, Münir Özkul Kreþindeki 32 çocukla bir araya geldi. Karne töreninde, çocuklara geliþim raporlarý, temsili karneleri, baþarý belgeleri ve hediye balonlarý verildi. Çocuklar, Covid-19'a yakalanan ve bu süreçte evden çalýþtýðý için törene katýlamayan Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer'e de hep bir aðýzdan “geçmiþ olsun” dileklerini iletti.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE GENÇLÝK BAYRAMI HAFTA BOYUNCA DOLU DOLU KUTLANDI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.