sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BÜYÜKÞEHÝR MSK ERKEK BASKETBOL TAKIMINDA MORALLER YERÝNDE

  •  7 Ocak 2022 Cuma 12:21

Bazý oyuncularýn Covid-19 test sonuçlarýnýn pozitif çýkmasý nedeniyle karantina sürecinde olan Mersin Büyükþehir Belediyesi MSK Erkek Basketbol Takýmý, yeni testlerin negatif çýkmasý üzerine antrenmanlarýna baþladý.

Kendi evinde Akhisar Belediye Basketbol Takýmý ile karþýlaþacak olan MSK Erkek Basketbol ekibi, galibiyeti hedefliyor.

Karantina sürecinde olduklarý için geçtiðimiz haftalarda gerçekleþtirilecek karþýlaþmalarý ertelenen MSK Erkek Basketbol Takýmý, 8 gün içerisinde 3 farklý karþýlaþmada ter dökecek. Ýlk olarak 15'inci hafta mücadeleleri kapsamýnda 9 Ocak'ta saat 17.30'da Mersin Edip Buran Spor Salonu'nda Akhisar Belediye Basketbol Takýmý ile karþýlaþacak olan MSK Erkek Basketbol Takýmý, 12 Ocak'ta saat 14.00'te 13'üncü hafta mücadeleleri kapsamýnda Kocaeli Büyükþehir Belediyesi Kaðýtspor'u evinde konuk edecek.

17 Ocak'ta ise 14'ncü hafta mücadeleleri kapsamýnda Ýzmir Altýndað Atatürk Spor Kompleksi'nde saat 17.00'de Bornova Belediyesi Karþýyaka ile karþý karþýya gelecek olan MSK Erkek Basketbol Takýmý, arka arkaya gerçekleþtireceði mücadelelerde galibiyet arayacak.

MSK Erkek Basketbol Takýmý Baþ Antrenörü Hikmet Þahin Ateþdaðlý, 7 oyuncularýnýn koronavirüse yakalandýðýný ve bu nedenle de bir haftadan fazla eksik antrenmanlarýnýn olduðunu ifade ederek, Atakan Erdek'in dýþýnda tüm oyuncular ile antrenmanlara yeniden baþladýklarýný belirtti. Ateþdaðlý, “Þimdi tam takýma yakýn bir antrenman yapýyoruz. Samsun maçýndan sonra yakaladýðýmýz ivmeyi bir hafta içerisinde oynayacaðýmýz üç maç ile tekrar yukarýya taþýmak istiyoruz” dedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
MERSÝN’DE ÖÐRENCÝLERÝN SINAV KAYGISINI AÞMALARI ÝÇÝN DESTEK VERÝLÝYOR
MUT KAYISI KÜLTÜR VE SANAT FESTÝVALÝ 24 MAYIS’TA BAÞLIYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.