sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BÜYÜKÞEHÝR HENTBOL TAKIMI, KADINLAR TÜRKÝYE KUPASINDA MÜCADELE EDECEK

  •  6 Ocak 2022 Perþembe 10:53

Mersin Büyükþehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün (MSK) baþarýlý takýmlarýndan olan ve Kadýnlar Türkiye 1. Ligi’nde mücadele eden kadýn hentbol takýmý, hentbol branþýnda Mersin tarihinde ilk kez Kadýnlar Türkiye Kupasý’na katýlacak.

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer'in spora ve sporcuya verdiði tam destek, Büyükþehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün (MSK) birçok branþta elde ettiði baþarýlarla taçlanýyor. Büyükþehir Belediyesi MSK Kadýn Hentbol Takýmý, 2020-2021 sezonunda 2. Lig B grubunda oynadýklarý 6 maçta da galip gelerek namaðlup þampiyonluðu göðüslemiþti. Mersin'de hentbol branþýnda 12 yýl aradan sonra gösterilen büyük baþarý ile 1. Lig'e yükselen Kadýn Hentbol Takýmý, bir ilke daha imza attý. Baþarýlý kadýn sporcular, hentbol branþýnda Mersin tarihinde ilk kez Kadýnlar Türkiye Kupasý'nda mücadele edecek.

Ankara THF Spor Kompleksi'nde gerçekleþen kura çekimine Büyükþehir Belediyesi MSK Hentbol ve Voleybol Þube Sorumlusu Haluk Gülbahar, Hentbol Kadýn Takým Menajeri Ozan Kaya ve Yardýmcý Antrenör Özgür Ýlmek katýldý. Kura çekimine göre Büyükþehir Belediyesi MSK Kadýn Hentbol Takýmý, A Grubu'nda yer alacak. 12 Süper Lig takýmý ile 8 1. Lig takýmýnýn katýlacaðý Türkiye Kupasý müsabakalarýnda gruplarýnda ilk iki sýrayý alan takýmlar son sekiz müsabakalarýna kalacak.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
MERSÝN’DE ÖÐRENCÝLERÝN SINAV KAYGISINI AÞMALARI ÝÇÝN DESTEK VERÝLÝYOR
MUT KAYISI KÜLTÜR VE SANAT FESTÝVALÝ 24 MAYIS’TA BAÞLIYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.