sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ, ‘ENGELLERÝ ÇALIÞARAK AÞIYORUZ’ ETKÝNLÝÐÝ DÜZENLEDÝ

  •  4 Aralýk 2021 Cumartesi 08:23

Mersin Büyükþehir Belediyesi, 3 Aralýk Dünya Engelliler Gününde özel gereksinimli çocuklar ve aileleri için “Engellileri Çalýþarak Aþýyoruz” etkinliði düzenledi.

Etkinlikte, özel gereksinimli çocuklar piyanodan halk oyunlarýna kadar birbirinden güzel performanslarýný sergilerken, çocuklarýn mutluluðunu paylaþan Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, özel gereksinimli bireylerin hayatýný kolaylaþtýrmak için tüm imkanlarýný seferber ettiklerini söyledi.

Mersin Büyükþehir Belediyesi, Kongre ve Sergi Sarayýnda engelli bireyler için etkinlik gerçekleþtirdi. Engelliler ve Saðlýk Hizmetleri Dairesi koordinesinde düzenlenen ve çocuklarýn sahne performanslarýyla renkli görüntülere sahne olan etkinliðe, Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Baþarýr ve engelli aileleri katýldý.

Büyükþehir Belediyesinin engelli hizmetleri tanýtým videosunun gösterilmesiyle baþlayan programda, özel çocuklar birbirinden güzel yeteneklerini sergiledi. Büyükþehir Belediyesi Kent Orkestrasý müzisyeni Cem Görkem Gündoðdu, çalýþma arkadaþý Hazal Deniz Kahraman'la birlikte piyano çaldý. Akdeniz Özel Eðitim Uygulama Okulu öðrencilerinin ritim, Büyükþehir Belediyesi Engelsiz Yaþam Parký öðrencilerinin vals, dans ve halk oyunlarý, Büyükþehir Belediyesi Mola Evi öðrencilerinin Reyhani oyununu sergilediði etkinliðin kapanýþýný Büyükþehir Belediyesi Özel Eðitim Uygulama Okulu öðrencileri Kafkas dansý ile yaptý. Akdeniz Özel Eðitim Uygulama Okulu öðrencilerinin ritim performansý sýrasýnda Baþkan Seçer de özel gereksinimli bireylerle birlikte karþýlýklý oynayarak çocuklarýn mutluluðuna ortak oldu.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK GÖZÜNÜ ÞAMPÝYONLUÐA DÝKTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.