sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR ULUSLARARASI YARI MARATONUNDA GERÝ SAYIM BAÞLADI

  •  20 Kasým 2021 Cumartesi 11:10

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinin 21 Kasým Pazar günü düzenleyeceði Toroslar Uluslararasý Yarý Maratonunda geri sayým baþladý.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesinin 21 Kasým Pazar günü düzenleyeceði Toroslar Uluslararasý Yarý Maratonunda geri sayým baþladý. Beþ kategoride düzenlenecek yarý maratona katýlým için kayýtlar devam ederken, þu ana kadar 2 bin 960 kiþi koþu için baþvuru yaptý. Yarý maratonda 9 ülkeden 38 yabancý profesyonel sporcu da ter dökecek.

Toroslar Belediyesi, bu yýl ilk kez “Toroslar'a Koþ” sloganýyla düzenleyeceði Toroslar Uluslararasý Yarý Maratonu için tüm hazýrlýklarýný tamamladý. Yerli ve yabancý binlerce sporcunun buluþacaðý yarý maraton, 21 kilometre uzunluðundaki yarý maratonun yaný sýra 10 kilometrelik koþu, 3 kilometrelik halk koþusu, 200 metre özel sporcular, 100 metre çocuk maratonu olmak üzere 5 kategoride gerçekleþtirilecek. Yarý maratona kayýtlar da devam ediyor.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, tanýtým toplantýsý düzenleyerek Toroslar Uluslararasý Yarý Maratonunun ayrýntýlarýný anlattý. Bir otelde düzenlenen toplantýya, Mersin Vali Yardýmcýsý Ýbrahim Küçük, Toroslar Kaymakamý Ýbrahim Çenet, üniversitelerin temsilcileri, oda baþkanlarý ve koþuya katýlacak yerli ve yabancý sporcular katýldý.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
ALÝ KOÇ’TAN GALATASARAYLILARI KIZDIRACAK AÇIKLAMA: GERÇEK ÞAMPÝYON BÝZÝZ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.