sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

13. ULUSLARARASI TARSUS YARI MARATONUNA SAYILI GÜNLER KALDI

  •  18 Kasým 2021 Perþembe 10:06

Mersin Büyükþehir Belediyesinin 28 Kasým 2021’de gerçekleþtireceði 13. Uluslararasý Tarsus Yarý Maratonu’na sayýlý günler kaldý.

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, amatör spor kulüplerine destek töreninde, Mersinlileri Tarsus'ta yapýlacak olan Yarý Maratona davet etti. Maratonun uzun süredir yapýlamayan önemli bir etkinlik olduðuna dikkat çeken Seçer, “3 yýldýr yapamadýðýmýz Tarsus Yarý Maratonu'nu 28 Kasým'da gerçekleþtireceðiz. Bu da kentimize bir renk katacak. Pandeminin ardýndan bu tip etkinlikler halkýmýz tarafýndan da raðbet görüyor. Çünkü insanlar bu etkinliklere uzak kaldý. 28 Kasým'da 21 kilometre yarý maraton ve 5 kilometrelik halk koþusuna bütün yurttaþlarýmýzý þimdiden davet etmek istiyorum” dedi.

26 Kasým saat 14.00'e kadar kayýtlarýn devam ettiði ve 2 kategoriden oluþan maratonda atletler 21 kilometrelik parkurda yarýþacak. Vatandaþlar ise 5 kilometrelik halk koþusuna katýlarak, maraton heyecanýna ortak olabilecek. Tarsus Þehir Stadyumu yanýndan baþlayacak maraton öncesi 27 Kasým'da Gençlik Hizmetleri ve Spor Ýlçe Müdürlüðü yanýnda fuar düzenlenecek. Fuarda müzik ve dans gösterileri eþliðinde sporculara kit çantalarý teslim edilecek. Vatandaþlara ise fuarda çeþitli ikramlar yapýlacak.

Dereceye girecek 88 kiþiye 250 TL'den 15 bin TL'ye kadar çeþitli tutarlarda para ödülleri verilecek. Maratonun web sitesi üzerinden baþvuru formunu dolduran atletler, 50 TL katýlým ücretiyle birlikte 26 Kasým'a kadar kayýtlarýný da yapabilecek.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
MERSÝN’DE ÖÐRENCÝLERÝN SINAV KAYGISINI AÞMALARI ÝÇÝN DESTEK VERÝLÝYOR
MUT KAYISI KÜLTÜR VE SANAT FESTÝVALÝ 24 MAYIS’TA BAÞLIYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.