sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

PASTIRMA YAZINDA MERSÝN’DE DENÝZ KEYFÝ

  •  8 Kasým 2021 Pazartesi 11:05

Ülke genelinde yaðýþlý havanýn yerini güneþe býrakmasýyla birlikte pastýrma yazý yaþanýrken, Mersin’de bu durumu fýrsat bilenler hafta sonunu Kýzkalesi sahilinde geçirdi.

Ülke genelinde yaðýþlý havanýn yerini güneþe býrakmasýyla birlikte pastýrma yazý yaþanýrken, Mersin'de bu durumu fýrsat bilenler hafta sonunu Kýzkalesi sahilinde geçirdi. Aileler, çocuklarýyla denize girip eðlenirken, bazý tatilciler kitap okuyup güneþlenmeyi, bazýlarý da tekne turu ve yürüyüþ yapmayý tercih etti.

Türkiye genelinde birçok ilde kar ve yaðmur yaðýþý yerini güneþe býraktý. Geçtiðimiz haftayý yaðýþlý geçiren Mersin'de de pastýrma yazýyla birlikte sýcaklýk 27 dereceye kadar ulaþtý. Deniz suyunun sýcaklýðýnýn da 24-25 derecelerde seyretmesi nedeniyle hafta sonu tatilini fýrsat bilen birçok kiþi tarihin içindeki Kýzkalesi sahilini tercih etti. Sahile gelenlerin bir kýsmý denizde yüzüp, kumsalda güneþlenerek vakit geçirdi, bir kýsmý da tekne turu, yürüyüþ yaptý. Muhteþem bir hava olduðunu belirten vatandaþlar, Kýzkalesi'nin ise kendilerine ayrý bir keyif yaþattýðýný, bu mevsimde daha güzel olduðunu aktardý.

Kasým ayýnda olmalarýna raðmen havanýn sýcak olduðunu ve Adana'dan geldiðini aktaran Ünal Þipar, sahil ve denizin mükemmel olduðunu ifade ederek herkesin tereddüt etmeden gelebileceðini söyledi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
TCG NUSRET MÜZE GEMÝSÝ, MERSÝN’DE ZÝYARETE AÇILDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.