sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KARAMANASTIR ÞELALESÝ TURÝZME KAZANDIRILIYOR

  •  6 Kasým 2021 Cumartesi 09:04

Mersin’in Bozyazý Ýlçe Kaymakamý Muhsin Duran Kalkan, ilçe merkezine 45 kilometre uzaklýktaki Karamanastýr Þelalesinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldý.

Mersin'in Bozyazý Ýlçe Kaymakamý Muhsin Duran Kalkan, ilçe merkezine 45 kilometre uzaklýktaki Karamanastýr Þelalesinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldý. Kalkan, þelalenin turizme açýlmasý için gerekli çalýþmalar yapýlacaðýný açýkladý.

Kaymakam Kalkan, beraberinde Belediye Baþkaný Mustafa Çetinkaya, Ýlçe Jandarma Komutaný Üsteðmen Kadir Dölek, siyasi parti temsilcileriyle birlikte Kýzýlca Mahallesi'nde bulunan Karamanastýr Þelalesini gezerek, incelemelerde bulundu. Þelalenin güzelliðine hayran kaldýðýný, vatandaþlarýn ve turizmin hizmetine açýlmasý için gerekli çalýþmalarýn yapýlacaðýný belirten Kalkan, “Ben görmemiþtim ve ilk defa geliyorum. Cidden çok güzel bir yer. Henüz keþfedilmemiþ. Yürüyüþ ile mesire alanlarý için müsait. Burasý ile ilgili çalýþmalarý baþlatmýþtým. Doða harikasý bir yer olduðu anlatýlýyordu. Ancak gelip görmem daha iyi oldu. Gerçekten burasý yerli ve yabancý turizme kazandýrýlmalý. Hem Bozyazý, hem de Türkiye açýsýndan büyük bir kazanç olacak. Bu konuda gerekli çalýþmalarýn yapýlmasý ve projelendirilmesi için gerekli çalýþmalarý baþlatacaðým. Bu güzel doða harikasýna hayran kalmamak mümkün deðil” dedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
TCG NUSRET MÜZE GEMÝSÝ, MERSÝN’DE ZÝYARETE AÇILDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.