sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KARABAÐ ZAFERÝNÝN 1’ÝNCÝ YILDÖNÜMÜ TOROSLAR’DA KUTLANACAK

  •  6 Kasým 2021 Cumartesi 09:02

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Azerbaycan’ýn topraklarýný Ermeni iþgalinden kurtardýðý Karabað Zaferi’nin 1’inci yýl dönümünü coþkuyla kutlayacak.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Azerbaycan'ýn topraklarýný Ermeni iþgalinden kurtardýðý Karabað Zaferi'nin 1'inci yýl dönümünü coþkuyla kutlayacak.

8 Kasým Pazartesi günü düzenlenecek olan program, saat 13.00'da Yunus Emre Kültür Merkezi'nde “Vatan Muharebesi: Tek Millet Ýki Devlet” paneliyle baþlayacak.

Özel bir üniversitenin öðretim üyesi Prof. Dr. Khaladdin Ýbrahimli'nin moderatörlüðünü yapacaðý panele, Azerbaycan eski Dýþiþleri Bakaný, emekli Büyükelçi Prof. Dr. Vilayet Guliyev, Ayna Gazetesi Baþ Editörü Dr. Elçin Þýxlinskiy, Üsküdar Üniversitesi Öðretim Üyesi Dr.Turaç Aliyeva ile öðretim üyesi Dr. Merziye Memmedli konuþmacý olarak katýlacak.

Karabað'ý ve iþgal altýndaki Azerbaycan topraklarýný özgürlüðü kavuþturan mücadelenin yýl dönümü dolayýsýyla hazýrlanan program, saat 16.30'da Çukurova Mahallesi'nde bulunan Toroslar Belediyesi Anýttepe Parký'nda Türkiye, Azerbaycan ve KKTC bayraklarýnýn göndere çekilmesi töreni ile devam edecek.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
FAYANS YÜKLÜ TIR YANDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.